Skagen Festival

Skagen Festival 2017

Glæder du dig også til Skagen Festival 2017? Skagen festival er en hyggelig festival med god stemning og så er Skagen Festivalen simpelthen bare i de smukkeste omgivelser. Musikstilen er også sin egen og så er øllene kolde. 

Skagen Festival 29. juni til 2. juli 2017 - Kom og bo komfortabelt på Skagen Strand

Skagen Festival

Skagen Festival - køb din billet i dag!
Du skal købe dine billetter direkte hos Skagen Festival, og du kan læse om weekendens arrangement på deres hjemmeside.
Skagen Festival

Overnatning til Skagen festival - kun 1 togstop fra Skagen centrum
Du skal naturligvis bo roligt og komfortabelt. Det er jo skønt med god musik. Når man skal sove, er det dog skønt med ro. Nyd en weekend med god musik i Skagen, men sov et stykke væk fra larmen og bo hos os her på hotel og feriecenter Skagen Strand. Du bor i en hyggelig feriebolig med egen sydvendt terrasse.

Priseksempel
Ankomst onsdag 28. juni og afrejse søndag 2. juli.
4 nætter i feriebolig type 1A med plads til max. 5 personer
Pris pr. feriebolig pr. nat v/4 nætter DKK 1.685

Se priser på feriebolig og hvad ophold inkluderer
Se vores lækre
ferieboliger

Transport
Der går tog her fra Skagen Strand, Hulsig og til Skagen. Du behøver ikke at have problemer med parkering inde i Skagen. Toget går fra Hulsig st., som ligger et par minutters gågang fra Skagen Strand  og det tager under 10 minutter til Skagen.

Hvad er Skagen Festival
En årlig begivenhed med masser af musik, god stemning og masser af mennesker. Skagen Festival er en international folkemusikfestival og har været god til at følge tiden og folkemusikkens udvikling. Den første Skagen Festival var i 1971, så festivalen har mange år på bagen. Festivalen holdes i flere lokaler i byen, samt i telte på havnen og ved Kulturhus Kappelborg. Festivalen har et slogan: it's good to see you! Så vi håber på at se jer til Danmarks dejligste festival, nemlig Skagen Festival. Programmet er klart, så skynd dig at blive inspireret til en fantastisk weekend. Se program for 2017,

Se også
Vinterbaderfestival
Ålbæk Sjøw
Fuglefestival
Food & Design Market
Blå September
Skagen Marathon