Forår i Skagen

Mød foråret i Skagen

Den bedste tid på året. Det spirer og gror, dagene bliver længere og lysere. Skagen-området vågner til live og luften dirrer af forventning.

Oplev stemningen og foråret i charmerende Skagen. Hvorfor ikke benytte påske, Kr. Himmelfart eller pinse til et skønt getaway?

Se ledige ferieboliger

Bo i komfortabelt feriehus

Lej et feriehus på Skagen Strand med plads til 5 eller 6+1 personer. De er alle fuldt udstyret og har sydvendt privat terrasse med havemøbler. Det perfekte sted for at nye forårsolen. Du kan læse mere om feriehusene her.

Har I små børn, er der mulighet for at få både trappegitter og højstol i feriehuset. I kan også leje børneseng, hvis I har behov for det.

Alle feriehusene er beliggende i et fredeligt, smukt og trygt område. Mellem feriehusene er der hyggelige stisystemer og her er kun 800 meter den børnevenlige Hulsig Strand.

Kun få hundrede meter fra vores centerbygning ligger Hulsig togstation. Det tager små 10 minutter med toget til Skagen centrum. Det er dejlig nemt og I behøver ikke tænke på parkering.

Oplevelser på Skagen Strand

Vi gør opmærksom på, at vores indendørs facilitetere er lukket på grund af fare for Corona-smitte. Se her for information

Skagen Strand byder på mange gratis faciliteter for både voksne og børn:

Du kan læse mere om alle faciliteterne her.

Området byder på skønne vandre- og cykelstier, seværdigheder og attraktioner. Lad dig inspirere her.

Se ledige ferieboliger

Forplejning

Du kan bestille morgenmad og nyde den i dit eget private feriehus. Vi bager lækre brød hver morgen og du kan sammensætte din bestilling som du selv ønsker. Læs mere om vores morgenmad her

Aftensmad kan du spise i Restaurant Skagen Strand – eller bestille som Take Away, hvis du ønsker det. Restaurantens åbningstider kan du se her.

Feriehusene har desuden fuldt udstyret køkken, så der er rigelig med mulighed for at selv at lave mad

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk