i Jul og Nytår på Skagen Strand
Jul og Nytår

Jul og Nytår på Skagen Strand i 2019

I år er der gode muligheder for en dejlig lang jule- og nytårsferie. Der er nemlig kun ganske få arbejdsdage mellem jul og nytår. 

Hvorfor ikke benytte anledningen til at komme helt ned i gear - samtidig med, at du holder jul i dejlige Danmark. Hos os får du en skøn feriebolig, smukt vinterlandskab, gratis faciliteter med noget for hele familien, fred og ro og gode oplevelser! Både Julemiddag og Nytårsmenu kan du bestille "ud af huset". Dejlig nemt!

Se ledige feriehuse


Alt dette får du:

Priser i jul og nytår:

Pris ved 3 nætter - fra kun 909 kr./hus pr. nat 
Pris ved 4 nætter - fra kun 859 kr./hus pr. nat 

Priser ved ankomst frem til den 21. december 2019:

Pris ved 3 nætter i feriehus - fra kun 575 kr. pr. nat
Pris ved 2 nætter i feriehuse - fra kun 662,50 pr. nat

Prisen gælder også i weekender.

Få en hel dag ekstra med sen check ud:
For kun 49,- kr. ekstra kan du i perioden frem til 21. december 2019 tilkøbe sen check ud på afrejsedag. Når du afregner i receptionen senest kl. 14.00 afrejsedagen, kan du blive helt til midnat og lægge nøglen i postkassen ved receptionen når I rejser herfra. Du bestiller sen check ud når du booker dit ophold.
 

Hold jul på Skagen Strand

Tag familien med og oplev julen på Skagen Strand. Her kan I rigtig julehygge i jeres eget feriehus midt i det smukke nordjyske vinterlandskab. Julemiddagen og andre lækkerier kan I bestille ”ud af huset” så ingen behøver at stå ved gryderne. Dermed er der mere tid til afslapning og for eksempel Disney-show med familien. Og traditionen tro er der ”dans omkring juletræet” på Hulsig Torv kl. 21.00 for alle lokale og besøgende.

Book her 

Julekøretur med Sandormen

1. juledag - d. 25. december - kan du komme på Julekøretur med Sandormen ud til Grenens spids. Sandormen har transporteret personer ud til Grenen siden slutningen af 40`erne. Den gang var det for at hente ral fra Grenen til de mange byggerier efter krigen. Der var mange besøgende der spurgte om lift og et lyst hoved tænkte, at det kunne gøres til en forretning. Sandormen har ingen fast køreplan men afgår jævnligt fra Grenens parkeringsplads. Du kan se mere her  

Du kan læse mere om juleophold her

Nytårsaften i de smukkeste omgivelser

Nytårsaften er også en skøn oplevelse hos os. I rolige omgivelser kan I afslutte året med en lækker Nytårsmenu – selvfølgelig ”ud af huset”. Indgangen til det det nye år kan I ønske velkommen under stjernehimlen med bobler i glasset og gode nytårsønsker. 

Du kan læse mere om nytårsophold 

Book her

Vil du prøve det kolde gys?

Er du uerfaren vinterbader men har lyst til at prøve? Dygtige vinterbadeguider inviterer dig med fra den 12. november 2019 til den 8. februar 2020. I jul/nytår kan du komme med hver dag til vinterbadning med bobler, fra den 28. december 2019 til den 1. januar 2020. Du kan se mere her

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk