i Jul og Nytår på Skagen Strand
Jul og Nytår

Jul og Nytår på Skagen Strand i 2019

I år er der gode muligheder for en dejlig lang jule- og nytårsferie. Der er nemlig kun ganske få arbejdsdage mellem jul og nytår. 

Hvorfor ikke benytte anledningen til at komme helt ned i gear - samtidig med, at du holder jul i dejlige Danmark. Hos os får du en skøn feriebolig, smukt vinterlandskab, gratis faciliteter med noget for hele familien, fred og ro og gode oplevelser! 

Ved 3 nætter - priser fra 909 kr./hus pr. nat
Ved 4 nætter - priser fra 559 kr./hus pr. nat

Se ledige feriehuse

Alt dette får du:

Hold jul på Skagen Strand

Tag familien med og oplev julen på Skagen Strand. Her kan I rigtig julehygge i jeres eget feriehus midt i det smukke nordjyske vinterlandskab. Julemiddagen og andre lækkerier kan I bestille ”ud af huset” så ingen behøver at stå ved gryderne. Dermed er der mere tid til afslapning og for eksempel Disney-show med familien. Og traditionen tro er der ”dans omkring juletræet” på Hulsig Torv kl. 21.00 for alle lokale og besøgende.

Book her 

Nytårsaften i de smukkeste omgivelser

Nytårsaften er også en skøn oplevelse hos os. I rolige omgivelser kan I afslutte året med en lækker Nytårsmenu – selvfølgelig ”ud af huset”. Indgangen til det det nye år kan I ønske velkommen under stjernehimlen med bobler i glasset og gode nytårsønsker. 

Book her

Du kan læse mere om nytårsophold her

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk