i Juleophold | Jul på Skagen Strand, Skagen til julepris. Bestil i dag!
Juleophold

Juleophold på Skagen Strand 

Trænger du til at komme lidt væk fra julens hektiske forberedelser? Eller du ønsker at holde jul i smukke omgivelser, i fred og ro med tid til samvær med familien? 

Book et komfortabelt feriehus, pak bilen og kom afsted. Her på Skagen Strand feriecenter kan du nemlig nyde vinteren, adventstiden og julen i skøn feriebolig beliggende i rolige omgivelser, tæt på oplevelser, der hører julen til.

Priser for ankomst fra den 20. oktober til den 21. december 2019, også i weekender:
Pris ved 3 nætter i feriehus - fra kun 575 kr. pr. nat 
Pris ved 2 nætter i feriehuse - fra kun 662,50 pr. nat 

Få en hel dag ekstra med sen check ud:

For kun 49,- kr. ekstra kan du i perioden fra 20. oktober til 21. december tilkøbe sen check ud på afrejsedag. Når du afregner i receptionen senest kl. 14.00 afrejsedagen, kan du blive helt til midnat og lægge nøglen i postkassen ved receptionen når I rejser herfra. Du bestiller sen check ud når du booker dit ophold.

Se ledige feriehuse

Vinter Skagen Strand feriecenter
 

Priser i jul og nytår:

Pris ved 3 nætter - fra kun 909 kr./hus pr. nat 
Pris ved 4 nætter - fra kun 859 kr./hus pr. nat 

Priserne er inklusiv:

Kommer du i julen, kan du bestille julemiddagen "ud af huset". Læs mere her


Oplev Danmarks nordligste julemarked i Ålbæk 

Kun 8 kilometer - en kort tur med tog fra Skagen Strand - kan du for første gang i år opleve Nordjyllands hyggeligste julemarked med alt der hører til. Her bliver rigtig julestemning med flot lysudsmykning, boder med julens mange lækkerier og mulighed for at købe spændende julegaver. Julemarkedet i Aalbæk kan du besøge hver weekend fra midt november til midt december. For nærmere information kan du følge med på "smagen af jul - julemarked i Ålbæk"

Juleshopping

Gør dine juleindkøb i Skagen, hvor du kan finde hyggelige julegaver til hele familien. Måske noget fra de lokale kunstnere eller glaspustere? 

Skal du rigtig juleshoppe kan vi anbefale en tur til Frederikshavn. Det tager kun 25 minutter med tog og i Frederikshavn kan I nyde den julepyntede gågade med mange forretninger og hyggelige caféer.

Vil du shoppe indendørs, anbefaler vi en tur til Metropol i Hjørring. Kombinere gerne med et besøg på Børglum Kloster, hvor der også er julestemning fra midt november. Se åbningstider 

Julefrokost

Der arrangeres julefrokoster i Restaurant Skagen Strand. Hvorfor ikke kombinere et juleophold med en lækkert julefrokost.

Jul på Skagen Strand

Tænk at vågne juleaften og starte dagen med en frisk gåtur langs det brusende hav og få gode røde kinder, efterfulgt af en tur i badeland og sauna. Så er du klar til de sidste små forberedelser til julemiddagen. Herefter er der dømt ren julehygge i de mørke vintertimer sammen med dine nærmeste. Kl. 21.00 spadserer I op til Hulsig torv, hvor I sammen med Hulsigboerne kan danse om det store juletræ og synge et par julesange.

Book dit ophold i dag. Vores huse er fuldt udstyret og du får gratis adgang til alle vores faciliteter. Vælg mellem feriehus til 5 personer eller feriehus til 7 personer.

 

Se ledige feriehuse

 

Se også vores gode tilbud på Nytårsophold

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk