i Nytår på hotel og feriecenter Skagen Strand - miniferie nytårsophold
Nytårsophold

Nytårsophold på Skagen Strand 

Skab nye traditioner og fejr et anderledes nytår i komfortabelt feriehus midt i den smukkeste natur. Pak nytårshatter, knaldperler og serpentiner - og tag dine venner og familie med til toppen af Danmark. 

Pris ved 4 nætter - fra 859 kr./hus pr. nat
Pris ved 3 nætter - fra 909 kr./hus pr. nat

Se ledige feriehuse


Her, i de perfekte rammer for et nytårsophold, ligger alt til rette for hygge og afslapning. Her er ro og højt til himlen, og I har gratis adgang til alle faciliteter. I kan blandt andet nyde nogle timer i vores hyggelige badeland og måske en tur i sauna. Hvis I gerne vil være aktive, findes her rigelig med mulighed for det. I kan for eksempel spille badminton eller bordtennis - eller hvad ned en lang spadseretur i den friske vinterluft. Har I børn med, vil de elske alle vores aktiviteter kun for dem.

Vil du gerne til havet, er der kun 800 meter til Hulsig strand. Herfra kan du gå de 12 km ind til Skagen by. Her bør I nyde en varm drik på en af de hyggelige caféer og nyde den smukt pyntede by. Så kan I tage toget tilbage. Det stopper lige udenfor vores hoveddør og det tager kun 10 minutter fra Skagen by.

Ferieboliger – sådan bor du på Skagen Strand

I bor i skønne feriehuse med plads til 5 eller 6+1 personer. Alle husene er fuldt udstyrede med alt I behøver for et komfortabelt ophold. De er beliggende midt i den smukke natur, i et rolig og ugeneret område. I kan bestille ophold med sengelinned og håndklæder, så behøver I ikke tænke på at tage det med. Og har du hund, må den gerne komme med til dit nytårsophold. Det kan du læse mere om her.

Hver dag kan du bestille friskbagt lækker morgenbrød eller en færdig morgenmenu. Bestillingsseddel får du udleveret ved ankomst og ved bestilling inden kl. 06.00 vil det hele stå klar dig i receptionen samme dag fra kl. 08.00.  

Nytårsaften

Det er noget helt specielt at fejre nytår i feriehus. Her kan man hygge med venner eller familie på en afslappet måde uden forventning om det perfekte værtskab. Hvis du vil gøre det ekstra nemt, kan du bestille nytårsmiddag "ud af huset".  Så behøver du ikke svede over gryderne og I kan nyde lækker mad og slappe af med de hyggelige forberedelser. Så kan I sammen uden stress nyde fyrværkeriet her på toppen af Danmark og byde det nye år velkommen.

Nytårsophold inkluderer:

Book her

Se Take Away nytårsmenu her

 

ar du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på  +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk