Værd at vide

Værd at vide

 

Her finder du praktisk viden inden bestilling af ophold og inden ankomst.

Åbningstider
Masser af fordele til dig
Før ankomst
Sen ankomst
Ladestation til elbiler
Gratis hjemrejse over Storebælt
Hjertestarter
 


6 GODE GRUNDE TIL AT HOLDE DIN FERIE PÅ SKAGEN STRAND!

1. Ferieboligerne
Vi har de skønneste lyse ferieboliger på 72 kvm og alle med egen terrasse og tilhørende havemøbler. 

2. Beliggenheden
Vi ligger i et naturskønt område med sø, Hulsig Hede og kun 800 m. til en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande. Derudover er der kun 5 km til Råbjerg Mile (Danmarks svar på Sahara) og 6 km til Vesterhavet. Cykelstien og den lille station ligger lige udenfor døren, så du kan cykle rundt i hele området eller vælge at tage toget.

3. Plads til både store og små
Med 142 ferieboliger og en masse faciliteter har vi plads til både børnefamilien og parret, der gerne vil have tid til sig selv. Som forældre har du også roen til at lade dine børn løbe rundt i området og fornøje sig. 

4. Gratis aktiviteter
Det skal være nemt og afslappende, når du kommer til Skagen Strand - og derfor er det gratis at benytte vores mange aktiviteter / faciliteter. I skoleferierne har vi forskellige særaktiviteter, såsom åbent værksted for børnene og fysisk bevægelse.

5. Mad
Vi har store og veludstyrede køkkener i ferieboligerne, så du har alle mulighederne for at tilberede fantastiske måltider. Derudover har vi restaurant som kan forkæle dig på din ferie. Du kan bestille take away for en hyggelig og nem aften. Vi har en minibutik hvor du kan hente morgenbrød og hvad dertil hører. Nemt, enkelt og lige til.

6. Skagen
Vi ligger kun 12 km syd for charmerende Skagen by, som emmer af kultur, historie og atmosfære. Vores gæster nyder at tage til Skagen. Vores gæster nyder også at komme tilbage til Skagen Strand - komme tilbage til roen, efter en sjov dag i Skagen og område. 

Se også:
Om Skagen Strand
Lejebetingelser 
Betalingsbetingelser 
Områdekort

Oplysning om klagemuligheder
Har du en klage over en tjenesteydelse købt hos os, beder vi dig maile den til reception@skagenstrand.dk. Så vil vi behandle den og komme tilbage til dig med et svar så hurtigt som muligt. Er du ikke tilfreds med tilbagemeldingen, kan du indgive din klage til Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme. Du finder en klageformular på forsiden, som du kan downloade. 

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes til indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse reception@skagenstrand.dk