Lejebetingelser

Lejebetingelser


Forbrug
El og varme og miljøafgift afregnes ved afrejse. - Registrering af alt forbrug foregår automatisk gennem receptionen. Miljøafgift dækker en del af udgifterne til renovation, vand, vandafledning og udgifter til miljø- og energi-rigtige investeringer.

Ankomst og afrejse
Ankomst kan finde sted fra kl. 15.00.
Afrejse skal ske senest kl. 10.30.
Ved sen ankomst bliver der sat en kuvert i hotellets vindfang med navn, nøgler og praktiske informationer. For alle ophold gælder ankomsttidspunkt kl. 15.00 og afrejsetidspunkt senest kl. 10.30.

Husnumre
Bestilling af bestemt bolignummer er ikke muligt.
Vi gør opmærksom på, at når man bestiller ophold, bestiller man en kategori/ hustype - ikke et bestemt bolignummer. Ved gruppebooking kan ikke garanteres boligplacering i umiddelbar nærhed af hinanden.

Rengøring
Slutrengøring er inkluderet i alle ophold.
Boligen skal dog efterlades i ryddelig stand. Opvask, rengøring af ovn, køleskab og tømning af affald er ikke inkluderet i en slutrengøring, men skal foretages af gæsterne inden afrejse.

Vinduesvask
Feriehusenes vinduer vaskes med jævne mellemrum.
Pga. beliggenheden tæt ved havet kan havgus, blæst og sand hurtigt sætte sit præg på vinduerne fra time til time. Vinduer, døre og terrassemøbler kan derfor forekomme snavsede. Desuden er der mulighed for at bestille vinduesvask, således at vinduerne vaskes udvendigt på ankomstdagen - se priser under tilkøb.

Faciliteter inkluderet i prisen:

Lejrskoler
For lejrskoler opkræves obligatorisk depositum på 1.000,- pr. hus til dækning af evt. erstatningskrav. Husene checkes, og der foretages optælling ved afrejse og depositum refunderes, såfremt boligerne samt inventar er fundet i orden.

Læs også praktisk information inden du ankommer
Før ankomst