Vandrefestival

Vandrefestival på toppen af Danmark

Kom til Danmarks hyggeligste vandrefestival på toppen af Danmark, så kridt vandreskoene og tag på vandrefestival over en weekend i september 2017. Vandrefestival'en afholdes på hotel og feriecenter Skagen Strand.


Vandrefestival fra torsdag 14.9 søndag 17.9

Elsker du også følelsen af røde, varme kinder og frisk energi efter en dejlig gåtur i naturen? Så kridt vandreskoene og vær med, når vi i sensommeren 2017 skyder toppen af Danmarks første vandrefestival i gang. Du får unikke naturoplevelser kombineret med masser af god motion og frisk luft, som giver dig ny energi til at gå efteråret i møde.

Se Skagen og toppen af Danmark fra en anden vinkel

Oplev Råbjerg Mile, Grenen og områdets mange andre herligheder med lokalkendte guider, der fører dig ad ruter, du ellers ikke ville finde, mens de fortæller spændende historier fra lokalområdet. Du kan blandt andet deltage i:

# kystvandring
# vandring i klitplantage
# milevandring
# bjeskvandring
# vandrebingo langs strand, sø og skov

Fyld rygsækken med ekstra oplevelser ved at kombinere vandreturene med kulturelle, musiske og gastronomiske arrangementer, som alle tager afsæt i naturen.

Vi vandrer af med manér

Lørdag aften afholdes der afvandringsbal, hvor vi skifter vandrestøvlerne ud med de finpudsede og går til bords med en menu bestående af vildt. Jagthornsmusik og små fortællinger bidrager til den gode stemning.