i Badeland på hotel og feriecenter Skagen Strand, Skagen
Badeland

Badeland på Skagen Strand

Vores badeland er ikke verdens største men det er til gengæld hyggeligt og særdeles børnevenligt.

Badelandet er ca. 500 kvm. Luften er 30 grader og vandet er 28 grader.

Badeland på Skagen Strand feriecenter Stille-time kun for voksne på Skagen Strand feriecenter Vandrutsjebane i badeland på Skagen Strand feriecenter


Der er følgende aktiviteter

Familiehygge i badeland

Det er altid hyggeligt at tage en tur i vandland med mor og far. De fleste børn elsker vand, og endnu mere at være sammen med mor og far i vandet. Så kan man være sammen og have det sjovt. Vi har ikke det største badeland - det tør vi godt stå inde for! Til gengæld er her hyggeligt for både store og små. De små skriger ned ad den mørke rutsjebane og de voksne sveder den af i dampbadet. Med andre ord - det er et badeland med hygge for hele familien.

Se ledige feriehuse

Blebørn

Blebørn skal have en badeble på, når de skal ud og boltre sig i badelandet. Du kan købe badebleer i receptionen til DKK 10. God fornøjelse.

Infrarød sauna - kun til brug for voksne

Oplev velvære og bekæmp smerter, betændelse, stivhed i kroppen, slid- og leddegigt og få styr på blodtryk og kalorier - alt imens du slapper fuldstændig af. Panelerne i den infrarøde sauna afsender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme, som gør det lettere for kroppen at udskille giftstoffer.

STILLEMORGEN i badeland - kun for voksne

Hver lørdag kl. 08.30 - 09.30 er der kun adgang for voksne. Her serveres isvand og du kan nyde vores badeland, dampbad, aromatisk sauna og infrarød sauna til afspændingsmusik. Det er helt gratis naturligvis!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk