Program uge 42

Aktiviteter i efterårsferien uge 42 - 2020 

For alle arrangementer tager vi forholdsregler i forbindelse med Covid-19 både når det gælder antal, afstand og afspritning af f.eks. yogamåtter o.l.

Alle arrangementer er forbeholdt gæster på Skagen Strand. Tilmelding i receptionen dagen inden.

Mandag den 12. oktober

Kl. 9.00 - 10.30 Yoga for voksne med Caroline

Gratis deltagelse - Gør noget godt for dig selv! Kom med til en skøn yogatime med Caroline Bjerregaard Falberg fra Holistisk Yoga i Frederikshavn. Du vil få en indføring i klassiske Hatha og Yin yoga stillinger, hvor der arbejdes med styrke, fokus, balance og åndedrætsteknikker. Timen afslutter med dejlig afspænding/meditation. Maks. 30 deltagere.kl. 11.00 - 12.30 Børneyoga med Caroline

Gratis deltagelse - Gennem leg og kreativitet bliver børnene introduceret til yoga. Yoga styrker kroppens fysik, stabilitet og balance samt forbedrer koncentration og opmærksomhed.  Det store fokus vil være at give børnene ro indeni da også vores kære børn oplever stress-symptomer. Dit barn vil elske det. Maks 30 deltagere.

Tirsdag den 13. oktober

Kl. 10.00 – 14.30 Vi skærer græskar og lytter til historier

Gratis deltagelse, dog betales der 35 kr. pr. græskar
Vi skærer græskar og lader fantasien komme på overarbejde. Alle græskar bliver virkelig flotte når der kommer lys i. Undervejs fortæller Nynne spændende og sjove historier tilpasset børnenes alder. Det bliver med stor indlevelse og vi kan love, at det ikke bliver kedeligt.

Der serveres kaffe, saftevand og boller i løbet af arrangementet.

Vi aflsutter med at kåre det mest uhyggelige, det skøreste og det smukkeste græskar.  Alle 3 vindere får en lille præmie.

Onsdag den 14. oktober

Kl. 9.00 - 10.30  Yoga med Caroline (se beskrivelse over)
kl. 11.00 - 12.30  Børneyoga med Caroline (se beskrivelse over)

Torsdag den 15. oktober

Kl. 10.00 – 14.00  Vi skærer græskar og lytter til historier (se beskrivelse over)

Fredag den 16. oktober

Kl. 9.00 - 10.30  Yoga med Caroline (se beskrivelse over)
kl. 11.00 - 12.30  Børneyoga med Caroline (se beskrivelse over)

Find Rasle-Per

Hver dag kan børnene være med til at finde Rasle-Per, der besøger os hver Halloween. Han har det med at forsvinde! Hver dag gemmer han sig et nyt sted her på Skagen Strand og vi kan slet ikke finde han. Derfor beder vi børnene om hjælp og der vil være en lille præmie til de som finder han.

Læs mere om ophold på Skagen Strand i efterårsferien 
Efterårsferie