Skagen Marathon

Skagen Marathon - overnatning i skønne feriehuse!

Skagen Marathon så sit første lys i 2010, og derefter er det gået slag i slag. Løbet er nu eftertragtet for både danskere og udlændinge, og du kan vælge mellem helmarathon, halvmarathon,11 og 5,5 kilometer løb samt Grenen rundt på 26 km. Der vil også være Walk & Talk og et børnemarathon på 5 km.

Kom med og oplev et anderledes motionsløb i den smukkeste natur den 1.10.2022.

Bo i dit eget feriehus

Hos os bor du komfortabelt i stor og lys feriebolig, hvor der også er plads til familie eller løbevenner. Feriehusene er fuldt udstyret med alt I behøver under jeres ophold. I kan desuden frit benytte alle vores mange faciliteter såsom et hyggeligt badeland med sauna og dampbad. Du kan vælge mellem feriehus til 5 personer eller til 6+1 personer.

Feriehuse på Skagen Strand

Kig ind i vores ferieboliger. Vælg mellem bolig til 5 eller 6+1 person

Kig ind

Mulighed for ekstra ydelser

Se muligheder for tilkøb, som f.eks. linnedpakker m.m.

Se tilbud

Alt dette får du når du booker dit feriehus:

Du er velkommen til at komme tilbage til Skagen Strand efter dit løb, og tage dig et brusebad inden du rejser hjem. Lav en aftale med receptionen, når du checker ud.

Se ledige feriehuse

Forplejning på Skagen Strand

Bestil vores lækre morgenkurv for 2 personer til KUN DKK 130 eller vælg blandt vore friskbagte rundstykker og brød og sæt sammen din egen bestilling. Fra kl. 08.00 vil det hele stå klart til dig i receptionen, og du kan nyde dagens første måltid i ro og fred i dit eget feriehus. Se mere om vores morgenmad

Tilmelding til Skagen Marathon

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk

Vi glæder os til at se dig.