Skagen Marathon

Skagen Marathon - overnatning til særpris!

Skagen Marathon 2020 er aflyst på grund af Dovid-19

Skagen Marathon så sit første lys i 2010, og derefter er det gået slag i slag. Løbet er nu eftertragtet for både danskere og udlændinge, og du kan vælge mellem helmarathon, halvmarathon,11 og 5,5 kilometer løb samt Grenen rundt på 26 km. Der vil også være et børnemarathon på 5 km. 

Kom med og oplev et anderledes motionsløb i den smukkeste natur den 3.10.2020. 

Bo i dit eget feriehus

Hos os bor du komfortabelt i stor og lys feriebolig, hvor der også er plads til familie eller løbevenner. Feriehusene er fuldt udstyret med alt I behøver under jeres ophold. I kan desuden frit benytte alle vores mange faciliteter såsom et hyggeligt badeland med sauna og dampbad. Du kan vælge mellem feriehus til 5 personer eller feriehus til 6+1 personer.

Særpris under Skagen Marathon:

Fra kun 1.080 kr. pr. nat ved 2 nætter 

Se ledige feriehuse 

Alt dette får du inklusiv i prisen:

Du er velkommen til at komme tilbage til Skagen Strand efter dit løb, og tage dig et brusebad inden du rejser hjem. Lav en aftale med receptionen, når du checker ud.

Forplejning

Bestil vores lækre morgenkurv for 2 personer til KUN DKK 130 eller vælg blandt vore friskbagte rundstykker og brød og sæt sammen din egen bestilling. Fra kl. 08.00 vil det hele stå klart til dig i receptionen, og du kan nyde dagens første måltid i ro og fred i dit eget feriehus. Se mere om vores morgenmad her.  Aftensmad kan I spise i Restaurant Skagen Strand.

Du kan bestille en linnedpakke til 98 kr. pr. person, så behøver du ikke tage det med hjemmefra. Ved ankomst finder du sengelinned og hånklæder i feriehuset.

 


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk