Vandrefestival

Der er ikke åbnet for tilmelding endnu.... vi arbejder så hurtigt vi kan :-)

Skagen Vandrefestival den 9.-12. september 2021

Vandring er blevet den nye store folkesport under Corona. Vi går for vores helbreds skyld, både det fysiske og det psykiske. Vi går alene, sammen som par, med familie eller udvalgte venner.

I lang tid har vi holdt os til vores egen boble, og det har givet os begrænset social kontakt. Endelig begynder verden så småt at åbne igen og restriktionerne bliver færre. I hvert fald i Danmark. Vi er mange, der længes efter det sociale liv vi en gang havde – og vi længes efter at komme ud og få oplevelser i nye omgivelser.

Under Skagen Vandrefestival får du mulighed for nye bekendtskaber og samtidig opleve den smukkeste nordjyske natur klæd i efterårsskrud! 

Som tidligere år bliver det en weekend med vandreture for enhver, uanset kondi og erfaring. Vandreturene foregår i mindre grupper på maks. op til 60 personer – eller tilpasset de restriktioner, der er aktuelle på tidspunktet.  

Så kom med når Skagen Vandrefestival arrangeres for 5. år i træk den 9.-12. september 2021

Udvidet tryghedsgaranti

Under Skagen Vandrefestival får du vores udvidede tryghetsgaranti. Det vil sige, at hvis du afbestiller dit feriehus, vandreture og forplejning senest 48 timer inden Skagen Vandrefestival starter (den 9. september) får du pengene tilbage for det hele! Uanset årsag!

Mange grunde til at vandre

Der er mange fordele ved at vandre. Foruden at du får motion og frisk luft styrker du knogler og muskler samtidig med, at det er skånsom motion for led. Du forbrænder kalorier og nedsætter risikoen for at få livsstilssygdomme. Desuden kan gang – specielt ude i den frie natur - øge din evne til at slappe af, forbedre din hukommelse og forebygge demens. Vi bliver bedre til at tale med hinanden mens vi går og som en ekstra bonus får vi masser af lys og frisk luft.

Det sociale ved at deltage på vandrefestival

Når du vandrer sammen med andre opstår der tit et særligt og uforpligtende fællesskab. Under vandrefestivalen bliver der rigelig med mulighed for at være social. I tillæg til vandreturene bliver der mulighed for morgenmad og fællesspisning alle aftener. Der er selvfølgelig også mulighed for at bestille morgenmad som du kan nyde i dit eget feriehus og eventuelt Take Away om aftenen.

Program 


Skagen Vandrefestival på Skagen Strand hotel og feriecenter

Se program og beskrivelse af ture og sociale arrangementer

se mere

Afslutningsmiddag


Se menu for fælles afslutningsmiddag lørdag den 11. september

Se mere

Det hele sker på Skagen Strand

Alle vandreture starter fra Skagen Strand feriecenter. Her kan man nyde socialt samvær med andre vandrere og mødes til fællesspisning af både morgenmad og aftensmad, også selv om man ikke bor på stedet. 

Og vi tager alle forholdsregler i forbindelse med Covid-19. 

Book overnatning til festivalpris

Book overnatning i et af vores skønne feriehuse - midt i begivenhedernes centrum. Feriehusene er alle fuldt udstyret og har plads til op til 6+1 personer. Se mere om vores feriehuse. Feriehusene ligger midt i den smukke natur og de har alle privat sydvendt terrasse. Du får desuden gratis adgang til alle vores faciliteter. Hvad siger du for eksempel til en afslappende stund i vores dejlige badeland, dampbad og sauna efter en lang vandretur? Se mere om faciliteter

Du får 3 nætter fra kun kr. 2.820,-

Overnatning og tilmelding


Find ledig feriehus og tilmeld derefter til ture under "Aktiviteter". Du kan tilmelde så mange personer du ønsker

Book og tilmeld her

Tilmelding uden overnatning


Her kan du tilmelde så mange personer du ønsker til ture og sociale arrangementer, hvis du ikke ønsker at booke overnatning 

Tilmeld her

Har du ikke mulighed for at deltage på Vandrefestivalen, er der rigelige muligheder for vandring på egen hånd i vores område. Bliv inspireret her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk