Vandrefestival

Skagen Vandrefestival 2021 er desværre aflyst.

Alle tilmeldte er kontaktet pr. mail og vil også blive kontaktet pr. telefon.

Er du også blevet glad for at vandre under Corona?

Vi er rigtig mange der har fået øjnene op for alt det gode ved vandring  og vi kan næsten sige, at vandring er blevet den nye store folkesport under Corona.

Men måske savner du det sociale fællesskab og det at opdage nye ruter på dine vandreture?

Så bør du komme med når Skagen Vandrefestival arrangeres for 5. år i træk den 9.- 12. september 2021. Uanset om du lige er kommet i gang eller om du har vandret i mange år, har vi vandreture for dig.

Alle turene er med guide og de foregår i grupper på maks. 60 personer – eller tilpasset de restriktioner, der er aktuelle på tidspunktet. 

Her får du mulighed for nye bekendtskaber samtidig som du får opleve nye spændende ruter i den nordjyske natur klæd i efterårsskrud!

Så kom med når Skagen Vandrefestival arrangeres for 5. år i træk den 9. - 12. september 2021

Udvidet tryghedsgaranti ved tilmelding til vandrefestivalen

Under Skagen Vandrefestival får du vores særlige udvidede tryghetsgaranti. Det vil sige, at hvis du afbestiller dit feriehus, vandreture og forplejning senest 48 timer inden Skagen Vandrefestival starter den 9. september, får du pengene tilbage! Uanset årsag!

Program 


Skagen Vandrefestival på Skagen Strand hotel og feriecenter

Se program og beskrivelse af ture og sociale arrangementer

se mere

Afslutningsmiddag


Se menu for fælles afslutningsmiddag lørdag den 11. september

Se mere

Mange grunde til at vandre

Der er mange fordele ved at vandre. Foruden at du får motion og frisk luft styrker du knogler og muskler samtidig med, at det er skånsom motion for led. Du forbrænder kalorier og nedsætter risikoen for at få livsstilssygdomme. Desuden kan gang – specielt ude i den frie natur - øge din evne til at slappe af, forbedre din hukommelse og forebygge demens. Vi bliver bedre til at tale med hinanden mens vi går og som en ekstra bonus får vi masser af lys og frisk luft.

Det sociale ved at deltage på vandrefestival

Når du vandrer sammen med andre opstår der tit et særligt og uforpligtende fællesskab. Under vandrefestivalen bliver der rigelig med mulighed for at være social. I tillæg til vandreturene bliver der mulighed for morgenmad og fællesspisning alle aftener. Der er selvfølgelig også mulighed for at bestille morgenmad som du kan nyde i dit eget feriehus og eventuelt Take Away om aftenen.

Det hele sker på Skagen Strand

Alle vandreture starter fra Skagen Strand feriecenter. Her kan man nyde socialt samvær med andre vandrere og mødes til fællesspisning af både morgenmad og aftensmad, også selv om man ikke bor på stedet. 

Og vi tager alle forholdsregler i forbindelse med Covid-19. 

Book overnatning til festivalpris

Book overnatning i et af vores skønne feriehuse - midt i begivenhedernes centrum. Feriehusene er alle fuldt udstyret og har plads til op til 6+1 personer. Se mere om vores feriehuse. Feriehusene ligger midt i den smukke natur og de har alle privat sydvendt terrasse. Du får desuden gratis adgang til alle vores faciliteter. Hvad siger du for eksempel til en afslappende stund i vores dejlige badeland, dampbad og sauna efter en lang vandretur? Se mere om faciliteter

Du får 3 nætter fra kun kr. 2.820.
Du sparer fra hele 605 kr. og du kan tilkøbe ønskede vandreture og forplejning.

Book pakkeophold med 3 overnatninger

 

Overnatning og tilmelding


Ønsker du færre end 3 overnatninger?
Find ledig feriebolig og tilmeld derefter til ture under "Aktiviteter". Du kan tilmelde så mange personer du ønsker.

Book og tilmeld her

Tilmelding uden overnatning


Her kan du tilmelde så mange personer du ønsker til ture og sociale arrangementer, hvis du ikke ønsker at booke overnatning 

Tilmeld her

Har du ikke mulighed for at deltage på Vandrefestivalen, er der rigelige muligheder for vandring på egen hånd i vores område. Bliv inspireret her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk