Vandrefestival

Der er ikke åbnet for tilmelding endnu.... vi arbejder så hurtigt vi kan :-)

Skagen Vandrefestival 2021

Kom med når Skagen Vandrefestival arrangeres for 5. år i træk den 9.-12. september 2021

Traditionen tro bliver det en weekend med vandreture for enhver, uanset kondi og erfaring.

Vandreturene foregår i mindre grupper på maks. op til 60 personer, og der bliver mulighed for at få nye bekendtskaber, høre en god historie eller to, få masser af frisk luft og sidst men ikke mindst får du opleve den smukkeste natur klæd i efterårsskrud. 

Skagen-området byder på mange fantastiske naturoplevelser og guiderne vil føre dig forbi flere af dem Du kan se mere om naturen på toppen af Danmark her

Mange grunde til at vandre

Når du vandrer, får du motion og frisk luft. Du styrker knogler og muskler og det er skånsom motion for led. Du forbrænder kalorier og nedsætter risikoen for at få livsstilssygdomme. Desuden kan gang – specielt ude i den frie natur - øge din evne til at slappe af, forbedre din hukommelse og forebygge demens. Desuden er det den billigste og enkleste træningsform.

Det sociale ved at deltage på vandrefestival

Når du vandrer sammen med andre opstår der tit et særligt og uforpligtende fællesskab. Under vandrefestivalen bliver der rigelig med mulighed for at være social. I tillæg til vandreturene bliver der mulighed for morgenmad og fællesspisning alle aftener. Og toppen af kransekagen bliver festaften lørdag. Der er selvfølgelig også mulighed for at bestille morgenmad som du kan nyde i dit eget feriehus og eventuelt Take Away om aftenen.

Program 


Skagen Vandrefestival på Skagen Strand hotel og feriecenter

Se program og beskrivelse af ture og sociale arrangementer

se mere

Festaften


Se mere om festaften lørdag den 11. september

Se mere

Det hele sker på Skagen Strand

Alle vandreture starter fra Skagen Strand feriecenter. Her kan man nyde socialt samvær med andre vandrere og mødes til fællesspisning af både morgenmad og aftensmad, også selv om man ikke bor på stedet. 

Og vi tager alle forholdsregler i forbindelse med Covid-19. 

Book overnatning til festivalpris

Book overnatning i et af vores skønne feriehuse - midt i begivenhedernes centrum. Feriehusene er alle fuldt udstyret og har plads til op til 6+1 personer. Se mere om vores feriehuse. Feriehusene ligger midt i den smukke natur og de har alle privat sydvendt terrasse. Du får desuden gratis adgang til alle vores faciliteter. Hvad siger du for eksempel til en afslappende stund i vores dejlige badeland, dampbad og sauna efter en lang vandretur? Se mere om faciliteter

Du får 3 nætter fra kun kr. 2.820,-

Overnatning og tilmelding


Find ledig feriehus og tilmeld derefter til ture under "Aktiviteter". Du kan tilmelde så mange personer du ønsker

Book og tilmeld her

Tilmelding uden overnatning


Her kan du tilmelde så mange personer du ønsker til ture og sociale arrangementer, hvis du ikke ønsker at booke overnatning 

Tilmeld her

Har du ikke mulighed for at deltage på Vandrefestivalen, er der rigelige muligheder for vandring på egen hånd i vores område. Bliv inspireret her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk