Vandrefestival

Skagen Vandrefestival 2020

Kom med når Skagen Vandrefestival arrangeres for 4. år i træk den 10.-13. september 2020

Det bliver en weekend med vandreture for enhver, uanset kondi og erfaring. Der bliver socialt samvær med mulighed for at få nye bekendtskaber, der bliver en god historie eller to, masser af frisk luft og du får lov at opleve den smukkeste natur klæd i efterårsskrud.

Se beskrivelse af ture, fællesspisning og festaften

Mange grunde til at vandre

Når du vandrer, får du motion og frisk luft. Du styrker knogler og muskler og det er skånsom motion for led. Du forbrænder kalorier og nedsætter risikoen for at få livsstilssygdomme. Desuden kan gang – specielt ude i den frie natur - øge din evne til at slappe af, forbedre din hukommelse og forebygge demens. Desuden er det den billigste og enkleste træningsform.

Det sociale ved at deltage på vandrefestival

Når du vandrer sammen med andre opstår der tit et særligt og uforpligtende fællesskab. Under vandrefestivalen bliver der rigelig med mulighed for at være social. I tillæg til vandreturene bliver der mulighed for morgenmad og fællesspisning alle aftener. Og toppen af kransekagen bliver festaften lørdag.

Det hele sker på Skagen Strand

Alle vandreture starter fra Skagen Strand feriecenter. Her kan man nyde socialt samvær med andre vandrere og mødes til fællesspisning af både morgenmad og aftensmad, også selv om man ikke bor på stedet.

Se beskrivelse af ture, fællesspisning og festaften

Book overnatning, ture og forplejning samlet

Booker du overnatning, kan du samtidig tilmelde dig og dine venner til ture, fællesspisning og festaften. I kan bo 5 eller helt op til 7 personer i vores feriehuse. Du får særlig god pris på overnatning:

Book 3 nætter i feriehus fra kr. 2.195 – Normal pris fra kr. 3.375 
Du sparer fra kr. 1.180 

Book overnatning og tilmeld her

I bor midt i begivenhedernes centrum i et af vores skønne feriehuse. De er alle fuldt udstyret og har plads til 5 personer eller 6+1 personer. Se mere om vores feriehuse. Feriehusene ligger midt i den smukke natur og de har alle privat sydvendt terrasse. Du får desuden adgang til alle vores faciliteter. Hvad siger du for eksempel til en afslappende stund i vores dejlige badeland, dampbad og sauna efter en lang vandretur? Se mere om faciliteter

Se beskrivelse af ture, fællesspisning og festaften

Leje af feriehuse er inklusiv:

Hvis du ikke ønsker at booke overnatning, kan du tilmelde dig ture, fællesspisning og festaften her.

Har du ikke mulighed for at deltage på Vandrefestivalen, er der rigelige muligheder for vandring på egen hånd i vores område. Bliv inspireret her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk

Skagen Vandrefestival arrangeres af:
Skagen Strand feriecenter i samarbejde med Frederikshavn Kommune, Dansk Vandrelaug, Frederikshavn Fodslaw og Freelance naturvejleder, Villy K. Nielsen