i Vandrefestival på toppen af Danmark | Skagen Strand
Vandrefestival

Program og tilmelding for 2019 kommer snart.

Sæt kryds i kalenderen. Skagen Vandrefestival 2019 arrangeres i weekenden den 6.- 8. september 2019. 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og du vil være blandt de første der får besked når programmet er klart og vi åbner for tilmelding.

Det bliver igen en weekend med vandreture for enhver, uanset kondi og erfaring.  At gå er skånsom motion for led, det gør generelt godt for både krop og sjæl og det er den billigste og enkleste træningsform. Så det vigtigste er at komme ud at gå, få masser af frisk luft, nyde den smukke natur, få nye bekendtskaber og en god historie eller to med på vejen.  

Book overnatning allerede nu. Du får særlig festivalpris:
Book for eksempel 3 nætter i 5 personers hus for KUN 2.025 DKK 
Normalpris er 3.130 DKK - du sparer hele 1.105 DKK

Tilbud gælder fra den 5/9 til den 10/9 2019.


Bo midt i begivenhedernes centrum

Vandreturene starter fra Skagen Strand hotel og feriecenter. Her kan man mødes til fællesspisning af både morgenmad og aftensmad, også selv om man ikke bor på stedet. Lørdag aften arrangeres stor festaften i  Restaurant Skagen Strand. En hyggelig begivenhed med lækker menu og underholdning -  en oplagt mulighed for at dyrke gamle og nye bekendtskaber.

Book en feriebolig her på Skagen Strand og du bor midt i begivenhedernes centrum. Vores feriehuse er fuldt udstyret og har plads til op til 7 personer. Som gæst hos os har du gratis adgang til alle vores faciliteter, som for eksempel badeland.

Book online i dag og sikre dig plads - eller kontakt os på telefon 9848 7222

Toppen af Danmark har en fantastisk smuk og særlig natur og turene vil blandt andet foregå på heden, i klitplantagerne, langs kysten, Råbjerg Mile og Grenen. På alle ture ledsages I af lokalkendte guider, der fører an ad stier du ellers ikke ville finde.

Se billeder fra Skagen Vandrefestival 2017

Har du ikke mulighed for at deltage på Vandrefestivalen, er der rigelige muligheder for vandring på egen hånd i vores område. Bliv inspireret her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk