i Vandrefestival på toppen af Danmark | Skagen Strand
Vandrefestival

Kom med til Skagen Vandrefestival 2019

Kom med når Skagen Vandrefestival arrangeres for 3. år i træk den 5. - 8. september 2019.

Det bliver igen en weekend med vandreture for enhver, uanset kondi og erfaring.  At gå er skånsom motion for led, det gør generelt godt for både krop og sjæl og det er den billigste og enkleste træningsform. Så det vigtigste er at komme ud at gå, få masser af frisk luft, nyde den smukke natur, få nye bekendtskaber og en god historie eller to med på vejen.  

Bo midt i begivenhedernes centrum. Du får særlig festivalpris:

Book 3 nætter i 5 personers hus for KUN 2.025 DKK 
Normalpris er 3.130 DKK - du sparer hele 1.105 DKK

Tilbud gælder fra den 5/9 til den 10/9 2019.


Det hele sker på Skagen Strand

Vandreturene starter fra Skagen Strand hotel og feriecenter. Her kan man mødes til fællesspisning af både morgenmad og aftensmad, også selv om man ikke bor på stedet.

Lørdag aften arrangeres stor festaften i Restaurant Skagen Strand. En hyggelig begivenhed med lækker menu og underholdning -  en oplagt mulighed for at dyrke gamle og nye bekendtskaber. 

Se program, beskrivelser og priser på skagenvandrefestival.dk. Her kan du også tilmelde dig de vandreture du ønsker at deltage på, samt forplejning og festaften.

Bo midt i begivenhedernes centrum. Book en af vores ferieboliger, som er fuldt udstyret og har plads til op til  maks. 7 personer. Som gæst får du gratis adgang til alle vores faciliteter. Hvad siger du for eksempel til en afslappende stund i vores dejlige badeland, dampbad og sauna efter en lang vandretur? 

Book overnatning online - eller kontakt os på telefon 9848 7222. Men vent ikke for længe.... 

Toppen af Danmark har en fantastisk smuk og særlig natur og turene vil blandt andet foregå på heden, i klitplantagerne, langs kysten, Råbjerg Mile og Grenen. På alle ture ledsages I af lokalkendte guider, der fører an ad stier du ellers ikke ville finde.

Se billeder fra tidligere år

Har du ikke mulighed for at deltage på Vandrefestivalen, er der rigelige muligheder for vandring på egen hånd i vores område. Bliv inspireret her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk