Vinterbadning

Vil du prøve vinterbadning?

Vinterbadning er blevet meget populært indenfor de sidste år og det siges, at vinterbadere har færre sygedage og at de føler sig sundere.

Har du vurderet at kaste dig på den iskolde bølge, får du her en oplagt mulighed til at prøve vinterbadning med dygtige vinterbadeværter fra vinterbadeklubben Isbryderen.

Er man uerfaren vinterbader skal man nemlig absolut ikke bade alene, fordi chokeffekten af det iskolde vand kommer inden for et minut - og du ved ikke hvordan du vil reagere.

Her vil du på sikkert vis blive guidet til det kolde gys og desuden får du lidt at vide, om hvad vinterbadning gør for din krop og dit velvære.

Arrangementet finder sted kl. 10.00 hver tirsdag, torsdag og lørdag i perioden fra den 12. november 2019 til den 8. februar 2020 - undtagen torsdag den 23. og lørdag den 25. januar 2020.

Vinterbadningen afsluttes med en lille én at varme sig på.

Pris pr. person kr. 60,-.

Mødested: Promenaden Østre Strandvej / overfor Lochersvej i Skagen

Bemærk, at tilmelding skal ske senest kl. 15.30 dagen før på skagenshoppen.dk

Bo godt på Skagen Strand

På Skagen Strand kan I bo flere sammen i et skønt feriehus. Se vores gode tilbud i perioden frem til den 21. december. 

Se ledige feriehuse

Vinterbadning med bobler – jul/nytår

Fra og med den 28. december 2019 til og med den 1. januar 2019 er der prøve-vinterbadning hver dag kl. 10.00. Her afsluttes seancen med et glas bobler og gode ønsker for det nye år. Måske også med et nytårsforsæt om at vinterbadning skal blive et fast rituale.

Bemærk! Tilmelding til disse dage skal ske senest den 27. december kl. 14.00 på skagenshoppen.dk

Pris pr. person kr. 60,-.

Mødested: Promenaden Østre Strandvej / overfor Lochersvej

Se vores gode tilbud i jul/nytår