Aktiv ferie

Aktiv ferie i Skagen

Er du til aktiv ferie? Mange vælger netop at bo på Skagen Strand, fordi der er mange muligheder for at være aktiv, og det kan man sagtens være, selvom man også slapper af og ønsker at komme hjem igen med fornyet energi. 

Aktiv på Skagen Strand

Vis billeder og film

Rideture
Det er populært at ride på islandske heste, og der er rent faktisk en gård kun 2 km fra Skagen Strand - Langagergård. De tilbyder rideture både i plantagen og på strand og det gode ved islandske heste er, at både nybegyndere og børn kan være med.
Langagergaard

Cykelture
Vi ligger jo fantastisk placeret med kun 800 m til en af Danmarks bedste strande, 2 km til Råbjerg Mile, 12 km til Skagen by, 6 km til vestkysten og sådan kan vi faktisk blive ved. Hvad mere er, så kan du cykle til samtlige af stederne, for vi har dejlige cykelstier. Masser af frisk luft og gode oplevelser. Du kan selv vælge om du vil have cyklen med eller om du vil leje cyklen på Skagen Strand.
Cykelture fra Skagen Strand

Vandreture
Her er mange muligheder for at tage på vandreture i vores fantastiske natur. Reelt kan man gå lige udenfor døren her på Skagen Strand og direkte til Hulsig Hede.På den fredede Hulsig Hede kan man se et pragtfuldt klitlandskab. Nogle af klitterne er 25 m høje, og i lavninger ses fugtig bund eller stensletter. 
Vandreture

Golf
Er du bidt af en gal golfkølle?, så kan det sagtens kombineres med en ferie på Skagen Strand. Vi ligger kun 6,2 km fra Danmarks nordligste golfsted, Hvide Klit og vi sælger green fee billetter i receptionen med rabat. 
Golfklubben Hvide Klit 
Frederikshavn Golfklub 
Sæby Golfklub 

For mere information
Ring på +45 9848 7222
eller mail på reception@skagenstrand.dk