Musik

Weekend med musik og feriehus-hygge

Bryd de faste rutiner i vinter med et ophold væk fra hverdagen. Tag dine musikvenner med i feriehus og kombiner en stor musikoplevelse med vennehygge på højt plan.

Kom med når Grarup Allstars, vinder af en Danish Music Award´s Blues Live Prisen 2019, gæster koncertstedet Kappelborg i Skagen med deres berusende blues- og soulnumre lørdag den 1. februar 2020.

Bandet består af kendte musikere og Margrethe Grarup regnes af mange som en af Danmarks største bluessangerinder. Det bliver en forrygende aften i bluesens tegn, så vent ikke for længe med at bestille billet.

Prisen er 170 kr. Du kan læse mere og bestille her

Dørene åbner kl. 20:00, det er ikke nummererede pladser og koncerten varer i 2 x 45 min.
 

Bo i feriehus med plads til mange

I bor sammen i et af vores feriehuse, der har plads til helt op til 7 personer. De lyse og rummelige feriehuse ligger i fredelige omgivelser med naturens stilhed og ro som nærmeste nabo. Togstationen ligger lige udenfor vores hoveddør, og på kun 12 minutter er du i Skagen centrum, kun en meget kort gåtur fra aftenens musikoplevelse.

Feriehuset er fuldt udstyret med alt I har behov for under jeres ophold. Hvis I ønsker det, er der mulighed for at lave mad i det fuldt udstyrede køkken. Det giver plads til en hyggelig snak over gryderne mens I tilbereder måltidet. Og til næste morgen kan I bestille friskbagt brød og rundstykker eller færdige morgenkurve, som kan nydes i jeres eget feriehus.

I får gratis adgang til alle vores faciliteter såsom badeland, sauna og dampbad. Du kan se alle vores faciliteter her. Søndagen er en god dag for en vandretur i den barske nordjyske natur. Eller hvorfor ikke et besøg i Råbjerg Mile eller den tilsandede kirke. Lad dig inspirere her

Priser

Ved ankomst fra den 3. januar til den 6. februar:
2 overnatninger i hus for 5 personer – kun 900 kr./nat
3 overnatninger i hus for 5 personer – kun 800 kr./nat

Priserne er inklusiv blandt andet el, vand, varme og slutrengøring.

Sen check ud på afrejsedag

Udover en særlig billig pris på leje af feriehuset, får I også mulighed for at købe sen check ud på afrejsedagen. Dermed får I en hel dag ekstra for kun 49,- kr.!

Se ledige feriehuse

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontake os på reception@skagenstrand.dk eller på telefon 9848 7222