Soundwalk

Oplev Skagens historie på en ny måde

Er du interesseret i kunst og historie? Så bør du udforske Soundwalken Jeg kan huske ® Skagen under dit næste ophold på Skagen Strand. Her kan du nemlig opleve fortællinger og musikalske temaer i Skagen på en anderledes og underholdene måde.

Gennem genfortællinger og musik får du historierne omkring musiken der blev komponeret af Carl Nielsen, Hugo Alfen og Hakon Børresen mens de kendte malerier blev skabt i Skagens kunstnerkoloni. Her lod blandt andet Edvard Grieg sig portrættere ved Krøyers flygel.

Hans Sydow har lavet et landskab af historier, lyd og musik, baseret på breve, biografiske optegnelser og avisartikler fra samtiden. Og alt dette folder sig smukt ud, mens du går rundt i Byfogedskoven ved Krøyers hus.

Afspilningen af soundwalken starter på hjørnet af Drachmannsvej og Sct. Laurentiivej, ved indgangen til skoven, Du har på forhånd downloaded en app og via gps registerer telefonen hvor du er. Afspilningen sættes automatisk i gang med de lyde og fortællinger, som er knyttet til netop det sted, hvor du befinder dig.

Soundwalken Jeg kan huske ® Skagen er tilgængelig i SOUNDMAP appen, som du kan downloade gratis fra AppStore og GooglePlay. Du behøver ikke være oprettet som bruger eller logge ind, men du skal have mobildata på din telefon.

For yderligere information kan du downloade en beskrivelse og vejledning her

Soundwalken kan kun opleves på location, men du høre et mix af den her

Du kan også lade dig inspirere til andre spændende oplevelser i området - se mere her

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontate os på mail reception@skagenstrand.dk eller på telefon 9848 7222.