Sport

Faciliteter for aktivitet og træning

Er du glad for at bruge din krop aktivt? Når du er på ferie på Skagen Strand, kan du stadig være fysisk aktiv. Vi har lidt for enhver smag, og mange af aktiviteterne foregår udenfor i de smukke omgivelser. 

Fitness på Skagen Strand feriecenter Tennisbaner på Skagen Strand feriecenter Udendørs bordtennis på Skagen Strand feriecenter Minigolfbane på Skagen Strand feriecenter Fitness i sportshal på Skagen Strand feriecenter Badminton i sportshal på Skagen Strand feriecenter


Det er gratis at benytte vores faciliteter:

Tennisbaner

Vi har 4 rigtige tennisbaner i grus, som er åben fra forår til sensommer alt efter vejret. De bliver vandet hver dag, og man skal huske at rive dem efter spilletid. Husk også, at skrive dig op på tavlen ved receptionen for at reservere plads.

Fodboldbane

På området findes en skøn udendørs fodboldbane som er til fri benyttelse. 

Badminton

I idrætshallen er der helt op til 5 baner med badminton. Husk at skrive dig op på tavlen ved receptionen, for at reservere plads. I tilhørende omklædningsrum er der også sauna både til dame og herre.

Beachvolley

Du spiller i sandet, som var det på stranden. 

Håndbold

Banen i idrætshallen har korrekt banestørrelse. Brug af idrætshallen som håndboldbane, skal aftales med receptionen.

Minigolf

Vi har 9 baner og niveauet er til både voksne og børn. Minigolf køller, bolde og scorepapir ligger i kassen ved minigolfbanen. Udstyret stilles tilbage samme sted umiddelbart efter brug.

Basketball

Udendørs bane i de smukke omgivelser. Den er til fri benyttelse. 

Motionsrum

Vi har et lille motionsrum i idrætshallen og det er til fri benyttelse. Her er forskellige maskiner, som kan tone kroppen. 

Bordtennis

Vi har et udendørs bordtennis-bord, og derudover et i idrætshallen, som I selv sætter op og tager ned igen efter brug. 

Løbe-, vandre og cykelture

Her på Skagen Strand bor du i et naturskønt område, tæt på skov, strand og klitter. Her er masser af muligheder for fantastiske ture. 

Petanque

Der er 2 baner lige ude foran restaurantens terrasse.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk