Vandreture

Vandreture eller vandreferie på Skagen Strand

Her på hotel og feriecenter Skagen Strand er vi er det perfekte udgangspunkt for vandreture. Du har masser af muligheder for at komme på vandring og opleve vores smukke natur. Du kan vælge lange ture eller korte ture - det er helt op til dig. 

Vandreture omkring Skagen Strand

Vis billeder og film

Vandretursfolder til toppen af Danmark
Vi har lavet en vandretursfolder over ture som vi tror du vil finde givende. Du vil både få bevæget din krop og få oplevet vores unikke natur.
Du kan downloade den lige her: Vandretursfolder

Anbefaling - Grenensporet, Skagen
I 2015 åbnede Grenensporet, som består af over 20 km vandrestier ved Grenen. Den korteste er 3 km og her kan alle være med. De resterende stier er trampestier og den længste rute er 10 km. 10 km ruten kommer forbi alle fyr på Grenen. Denne tur er ganske unik. Læs mere om ruten her, Grenensporet eller download appen Toppen af Danmark. Her kan du finde masser af inspiration til vandreture i vores område.

Overnatning
Kom og bo komfortabelt her på hotel og feriecenter Skagen Strand. Lej et feriehus til 5 eller 7 personer med egen sydvendt terrasse og fuldt udstyret. Alle faciliteter kan frit benyttes når du er gæst hos os. Se vores forskellige gode tilbud:
Miniferie - 3 nætter
Miniferie - 4 nætter
Weekendophold
Midtugeophold

Skagen Strand er medlem af Aktiv Danmark - walking.

Aktiv Danmark - walking

For mere information
Ring på +45 9848 7222
eller mail på reception@skagenstrand.dk