Wellness

Wellness på Skagen Strand

Vi går alle rundt og har mere eller mindre travlt i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at vi husker at gøre noget godt for vores krop og sjæl! Her på Skagen Strand har du muligheden for at komme helt ned i gear.

Badeland på Skagen Strand feriecenter i Nordjylland


STILLEMORGEN i badeland

I vores dejlige badeland, er der hver lørdag fra kl. 08.30 - 09.30 kun adgang for voksne. Det er en time med wellness i form afspændingsmusik, isvand, dampbad, aromatisk sauna og infrarød sauna.

Infrarød sauna

Den Infrarøde sauna bekæmper smerter, betændelse, stivhed i kroppen, slid- og leddegigt. Desuden har den en positiv effekt på dit blodtryk - alt imens du slapper fuldstændig af. Panelerne i den infrarøde sauna afsender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme, som gør det lettere for kroppen at udskille giftstoffer. Du vil føle dig totalt afslappet og du vil mærke velvære i hele kroppen. Den Infrarøde sauna kan kun benyttes af voksne.

Massage

Snup et frikvarter og nyd 30 minutter i vores massagestol for KUN kr. 30. Din krop vil elske dig for det. Kun for voksne.

Bestil dit frikvarter i receptionen.

Naturen som terapi

At bevæge sig ude i naturen øger din evne til at slappe af og nedsætter følelsen af nervøsitet og stress. Vores beliggenhed midt i den skønne natur indbyder til dejlige gåture langs havet, hvor du kan mærke vinden i ansigtet og lyden af bølgerne.  Eller hvad med en dejlig cykeltur, hvor du kan opleve naturens mangfoldighed fra cykelsædet. Uanset vil du opdage at det er godt for din krop og sjæl, og dit humør bliver bedre. Det er ren wellness. 

For at forkæle dig selv på din ferie anbefaler vi at du:

Langsomt vil du mærke, at din krop kommer ned i gear.

Har du spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk