Feriehus Skagen

Feriehus i Skagen

Ferie i feriehus betyder hygge, aktivitet, afslapning og tid til at være sammen på den gode måde. Selvfølgelig skal feriehuset være komfortabelt og have en god beliggenhed. Det og mere til får du når du lejer feriehus i Skagen på Skagen Strand feriecenter

Book her

Skagen Strand feriecenter hovedbygning, hvor du kan leje et feriehus i Skagen Basket på Skagen Strand feriecenter, der står til fri afbenyttelse når du lejer et feriehus Bordtennis bord til fri afbenyttelse ved at leje et feriehus i Skagen Minigolf Skagen Strand feriecenter Kvinde der nyder badeland ved ophold ved et feriehus i Skagen Feriehus i Skagen - Skagen Strand feriecenter Feriehus i Skagen - Skagen Strand feriecenter


Feriehuse i Skagen

Vores feriehuse tæt ved Skagen er fuldt udstyret med alt du behøver i din ferie. Du kan nøjes med at pakke tøj og toiletsager, så er du i princippet klar. Udover at have fuldt udstyret køkken, har alle feriehuse opvaskemaskine og nogle huse har også egen vaskemaskine. De har alle privat sydvendt terrasse med havemøbler, hvor man uforstyrret kan nyde sin morgenkaffe eller en god bog mens man nyder eftermiddagsolen. Vi tilbyder ferieboliger i Skagen på hele 72 kvadratmeter med stort badeværelse, køkkenalrum i åben forbindelse med stue og gode sengepladser på op til 5 eller 7 personer. Så skulle der gerne være rigeligt med plads til både forældre og børn eller en gruppe af venner.

Er du nysgerrig på indretningen af vores feriehuse i Skagen, så tag et kig her.

Aktiviteter og oplevelser

Skagen Strand tilbyder mange gratis faciliteter, som gør opholdet lidt ekstra sjovt og hyggeligt.

  • Her er et dejligt indendørs badeland med rutsjebane, bobler og vandkanon. Ikke for stort og heller ikke for lille.
  • Her er sauna, infrarød sauna og dampbad
  • Vil I være aktive findes her mingolf, bordtennis, beachvolley, basket og petanque
  • I kan også spille badminton og tennis. Vi har 4 flotte udendørs tennisbaner og badmintonbaner i vores sportshal
  • De mindste vil elske vores legepladser, det store legeskib, hoppepuden, svævebanen og mere
  • I kan spille udendørs skak mens I nyder en kold drink på restaurantens store terrasse

Vores ferieboliger i Skagen ligger ugeneret midt i den smukkeste natur. Her er kun 800 meter til den børnevenlige og dejlige Hulsig Stand og kun 12 minutter med tog ind til Skagen by. Togstationen ligger kun nogle hundrede meter fra vores hoveddør så det er dejlig nemt og du behøver ikke tænke på parkering. Fra stationen i Skagen går der sommerbus til de fleste attraktioner inkluderet Grenen.

I sæsonen kan I leje cykler hos os. Området byder på mange fine vandre- og cykelstier. Det er f.eks. kun 12 km til Skagen og man må gerne tage cyklen med på toget retur.

Under jeres ophold i jeres feriehus i Skagen, bør I også tage turen til Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke. Begge dele kan man nemt komme til enten på cykel eller gåben, hvis man ønsker det.

Der er mange attraktioner for både børn og voksne i vores område omkring feriecenteret i Nordjylland. Lad dig inspirere til mange oplevelser mens I bor hos Skagen Strand.

Forplejning

Nogle gange er det dejligt at slippe for at stå i køkkenet. Hos os kan du bestille lækkert friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenmenu, som vil stå klar til jer i receptionen fra kl. 08.00. Så kan I nyde dagens vigtigste måltid i fred og ro i jeres eget feriehus eller på den dejlige private terrasse, hvis vejret tillader det.

Aftensmaden kan I spise i Restaurant Skagen Strand, hvorfra I også kan bestille Take Away. Se restaurantens åbningstider.

Vi har også en minibutik med et lille udvalg af dagligvarer. Og selvfølgelig slik, sodavand, is, øl og vin.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontate os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk