Lejrskole

Lejrskoleophold på Skagen Strand Feriecenter

Lejrskole i Skagen - det er en oplevelse for livet. Et lejrskoleophold på Skagen Strand giver unikke oplevelser både natur-, historie- og kulturmæssigt, som du ikke kan opleve andre steder i verden:

Beliggenhed

Jeres lejrskoleklasse kommer til at bo i et naturskønt og trygt område, kun 800 meter fra havet og 12 km fra Skagen centrum. Toget stopper lige udenfor vores hoveddør så det er nemt at komme hertil. Fra feriecenteret findes der cykelstier, hvilket giver mulighed for at cykle til de fleste oplevelser i området.

Perfekt for lejrskoleophold

Vores beliggenhed midt i naturen giver masser af plads til at boltre sig i. Her bor de unge i trygge omgivelser og får adgang til en lang række aktiviteter:

* Vi opfordrer lejrskoler til at medbringe en uddannet livredder. Som minimum skal der altid være en lærer til stede i badeland.

Send en uforpligtende forespørgsel

Oplevelser i vores område

Se mere her

Faciliteter til sport, spil og leg

Se alle

Feriehuse og forplejning på Skagen Strand

Vores feriehuse er fuldt udstyret, og med plads op til 7 personer er de perfekte for en lejrskole. Her har I mulighed for at nyde det gode samvær på tværs – og I kan selv lave mad, hvis I ønsker det. Hvis I vil samles til fælles hygge og aktivitet kan vi stille vores konferencelokaler til rådighed.

Nogle huse har vaskemaskine, og ellers findes der møntvaskeri og tørretumbler i centerbygningen.

I kan leje linnedpakke med sengelinned samt et stort og et lille håndklæde. Det vil i tilfælde ligge klart i
feriehusene ved ankomst. I kan også vælge at tage det med hjemmefra.

Skagen Strand Café & Restaurant hjælper gerne med forplejning både til morgenmad, frokost og aften. Vi har et standard udbud, men kontakt os gerne hvis I har andre ønsker.

Skal I selv stå for madlavningen, har vi fuldt udstyrede køkkener i feriehusene. I kan bestille madvarer hos Rema1000, på telefon 2723 0419. De leverer gerne varer til jer her på Skagen Strand. Nemt og enkelt.

Feriehuse på Skagen Strand

Se feriehuse

Forplejning lejrskoler

Se mere

Planlægning af lejrskoleophold

Vi har lang erfaring og hjælper gerne med planlægning af jeres lejrskoleophold.

Hvis I ønsker, kan for eksempel Skov- og Naturstyrelsen sammensætte ture til jeres lejrskole. De er rigtig gode til at formidle historien og de vant til at arbejde med unge mennesker. Vi formidler gerne kontakt.

I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål. Måske ønsker I at leje cykler, eller I har spørgsmål vedrørende forplejning.

Send en uforpligtende forespørgsel

For at turen herop skal gå så smidigt som muligt, har vi samlet nogle nyttige kontaktoplysninger:

Ring til os på 9848 7222 for en snak om jeres ønsker og behov. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres forventninger. 

I er også velkommen til at skrive til os på reception@skagenstrand.dk

Se betalings og lejebetingelser for lejrskoler her