Lejrskole

Lejrskoleophold på Skagen Strand

Lejrskole i Skagen - det er en oplevelse for livet. Et lejrskoleophold på Skagen Strand giver nogle helt unikke oplevelser både natur-, historie- og kulturmæssigt, som du ikke kan opleve andre steder i verden. Og vi nævner blot nogle få:

Skov- og Naturstyrelsen kan sammensætte ture til lejrskoler og er god til at formidle historien og fange de unge. 

Beliggenhed

Jeres lejrskoleklasse kommer til at bo i naturskønt område kun 800 mter fra havet, og toget går lige til døren - det bliver ikke nemmere! Vi har også cykelsti lige udenfor døren og det giver mulighed for at cykle rundt til de fleste oplevelser i området. Kontakt os, hvis I gerne vil leje cykler.

Hvorfor bo på Skagen Strand?

Hvorfor skal I vælge at bo på Skagen Strand og ikke i selve Skagen by? Det er fordi vi ligger i naturen og har masser af plads at boltre sig i, når det er tid til fritid. Vi har masser af gratis faciliteter og vores fuldt udstyrede ferieboliger med plads op til 7 personer er perfekte at bo i for en lejrskole. I har nemlig mulighed for selv at tilberede maden og nyde det gode samvær på tværs.Vi har også mødelokaler, hvor I kan samles til fælles aktivitet og hygge. 

Forplejning

Restaurant Skagen Strand hjælper gerne med forplejning både til morgenmad, frokost og aften. Vi giver gerne tilbud baseret på jeres ønsker.

Skal I selv stå for madlavningen, så har vi dejlige store køkkener i ferielejlighederne. I kan bestille madvarer hos Rema1000, på telefon 2723 0419. De leverer gerne varer til jer her på Skagen Strand. Nemt og enkelt.

Gratis faciliteter

Tag kontakt med os for en snak om jeres ønsker og behov til jeres næste lejrskoleophold. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres forventninger. 

* Lejrskoler skal altid medbringe en uddannet livredder. Vi kan henvise til lokale livreddere, hvis det er ønskeligt.

Kontakt os på telefon 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk

Se betalingsbetingelser for lejrskoler her