Lejrskole

Lejrskoleophold på Skagen Strand

Lejrskole i Skagen - det er en oplevelse for livet. Et lejrskoleophold på Skagen Strand giver nogle helt unikke oplevelser både natur-, historie- og kulturmæssigt, som du ikke kan opleve andre steder i verden. Og vi nævner blot nogle få:

Beliggenhed
Jeres lejrskoleklasse kommer til at bo i naturskønt område og toget går lige til døren - det bliver ikke nemmere! Vi har også cykelsti lige udenfor døren og det giver mulighed for at cykle rundt til de fleste oplevelser i området. Der er 800 m til havet.

Hvorfor bo på Skagen Strand
Hvorfor skal I vælge at bo på Skagen Strand og ikke i selve Skagen by - er såre simpelt af den grund, at vi ligger i naturen og har masser af plads at boltre sig i, når det er tid til fritid. Vi har masser af gratis faciliteter og vores fuldt udstyrede ferieboliger med plads op til 7 personer er perfekte at bo i for en lejrskole. I har nemlig mulighed for selv at tilberede maden og nyde det gode samvær på tværs.

Vis billeder og film fra Skagen Strand

Forplejning
Ønsker I ikke selv at lave mad, har vi restaurant, som gerne hjælper med forplejning. Ring på telefon +45 4028 6095. Skal I selv stå for madlavningen, så har vi dejlige store køkkener i ferielejlighederne. I kan bestille madvarer hos Super Spar i Ålbæk på telefon +45 9848 8030. De leverer gerne varer til jer her på Skagen Strand. Nemt og enkelt.

Gratis faciliteter

Vis billeder og film fra Skagen Strand