i Private gruppeophold på Skagen Strand
Private grupper

Private gruppeophold på Skagen Strand

Søger du efter et egnet sted for et gruppe-ophold?  Måske familie, et hold venner, en klub, forening eller lignende? Her på Skagen Strand tilbyder vi overnatning i komfortable feriehuse. I kan vælge mellem hus til 5 personer eller 7 personer og de er alle fuldt udstyret. 

Send os en forespørgsel på reception@skagenstrand.dk eller ring til os på 9848 7222

 

Forplejning

I vores minibutik kan i bestille friskbagt morgenbrød og vi har et lille udvalg af dagligvarer med hovedvægt på økologi. Vi har også en dejlig restaurant med en stor udendørs terrasse. Ønsker I en festaften eller en mindre formel fælles middag, tager de professionelt hånd om jeres ønsker. 

Faciliteter og oplevelser

Om i er til sportslige aktiviteter eller afslapning har vi noget for enhver. I får gratis adgang til alle faciliteter. I kan for eksempel arrangere en tennis- eller badminton turnering eller nyde nogle timer i badeland og sauna.  Desuden har vi den skønneste natur lige udenfor døren og der er kun 800 meter til den pragtfulde Hulsig strand.

Med Skagen Strand hotel og feriecenter som udgangspunkt har I nem adgang til oplevelser og seværdigheder i området. I sæsonen kan I leje cykler her hos os og nyde godt af cykelstierne i området.  Her er også gode muligheder for MTB ture og vandreture. Er i til kultur og shopping, tager i nemt toget ind til Skagen. Det tager kun 12 minutter og togstationen ligger et par minutters gang fra vores hovedør. Det er dejlig nemt.

Ønsker du ideer eller inspiration til fælles oplevelser?  Spørg os. Vi giver gerne tips og råd og kan tilbyde alt fra teambuilding til malekursus.

Kontakt os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk for et tilbud skræddersyet til netop din gruppe.