i Træningslejr på hotel og feriecenter Skagen Strand, Nordjylland.
Træningslejr

Træningslejr på Skagen Strand

Hold jeres næste træningslejr her på Skagen Strand. Vi er beliggende midt i naturen, tæt på strand og hav med de bedste forudsætninger for at give jer et ophold med godt udbytte og god værdi for pengene.


Faciliteter

Vi har mange faciliteter og de er alle gratis for vores gæster. Vi har en stor sportshal som er perfekt for træning, hvad enten det gælder hånbold, basket eller andet. Vi har også et fitnessrum og indendørs badeland.

Udendørs har vi blandt andet fodboldbaner, beachvolley, basket, 4 tennisbaner samt meget gode muligheder for løb og cykeltræning. Minigolf og bordtennis kan måske også friste.

Indkvartering og forplejning

Vi har 142 feriehuse og I kan bo sammen 5 eller 7 personer. Ferieboligerne er fuldt udstyrede, så I har mulighed for selv at lave jeres mad. I kan bestille friskbagt morgenbrød fra vores minibutik, og I kan selvfølgelig også vælge at spise i vores hyggelige restaurant.

I kan også bestille varer hos Super Spar i Aalbæk. I får varerne leveret her til Skagen Strand. Nemt og bekvemt. Bestil de ønskede varer på telefon 9848 8030.

Ønsker du ideer eller inspiration til fælles oplevelser udover træning?  Spørg os. Vi giver gerne tips og råd
 

Kontakt os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk for et tilbud skræddersyet til netop din træningslejr.