Julefrokost med KANDIS

Kom med til Julefrokost med Kandis i Skagen fredag den 24. november

Julen er en tid fyldt med glæde, samvær og festlige begivenheder. Og hvad kunne være mere festligt end at holde julefrokost med det populære danseorkester Kandis i Skagen?

Alt dette får du

Pris overnatning:
Fra kun kr. 1.075 pr. feriehus fra fredag til lørdag med sen check ud kl. 12.30 lørdag formiddag.

Julefrokost og brunch lørdag:
Når du booker feriehuset tilkøber du Julefrokosten inklusive bus tur/retur, julebuffet, fri bar (se over) og brunch lørdag til kun 998 kr. pr. pers.

Priseksempler:
Ved 4 personer er prisen totalt fra kun 1267 kr. pr. pers.
Ved 2 personer fra kun 1.536 kr. pr. pers.

Book her

Ankomst og Indkvartering

Fra kl. 15.00 fredag den 24. november kan du checke ind i et af vores komfortable feriehuse, hvor du kan slappe af og forberede dig på en skøn aften. Måske vil du nyde en stund i vores badeland med udsigt til det smukke område, hvor du kan benytte sauna og dampbad for rigtig at komme af med hverdagens stres og blive helt klar til aftenens festligheder.

Julefrokosten

Ca. kl. 17.30 går turen videre, hvor du og de andre festdeltagere stiger ombord på bussen, der vil tage jer til Skagen Sportscenter. Busturen tager ca. 20 minutter.

Når I ankommer Skagen Sportscenter, venter en lækker julebuffet fra det lokale spisested, Pakhuset. Her kan du forkæle dine smagsløg med traditionelle juleretter og lækkerier, og fra kl. 18.00 er der fri bar med øl, vand, sodavand, vin, Breezer og Mokai.

Og nu til aftenens højdepunkt:

Danseorkesteret Kandis! Kandis, som er kendt for deres energiske og livlige optrædener, der får folk til at danse og synge med. Deres velkendte melodier vil sørge for, at dansegulvet er fyldt med glade mennesker, der nyder musikken og festlighederne.

Det bliver en perfekt aften med mulighed for at skabe minder med nye og gamle venner. Festen fortsætter indtil kl. 01.00, så der er masser af tid til at danse, synge, grine og fejre julen.

Retur til Skagen Strand

Når natten går på hæld, vil bussen tage dig tilbage til Skagen Strand Feriecenter omkring kl. 01.30. Her kan du falde i søvn i rolige omgivelser i dit feriehus. Næste morgen kan du nyde velsmagende brunch i vores restaurant, og med sen check ud kl. 12.30 får du mulighed for at tage det stille og roligt, inden du siger farvel til Skagen Strand Feriecenter. 

Tilbud på overnatning og julefrokost

I kan bo flere sammen i vores feriehuse, hvis I ønsker, og i forbindelse med julefrokosten kan du booke feriehus til særlig pris:

Pris overnatning:
Fra kun kr. 1.075 pr. feriehus fra fredag til lørdag med sen check ud kl. 12.30 lørdag formiddag.

Julefrokost og brunch lørdag:
Når du booker feriehuset tilkøber du Julefrokosten inklusive bus tur/retur, julebuffet, fri bar (se over) og brunch lørdag til kun 998 kr. pr. pers.

Priseksempler:
Ved 4 personer er prisen totalt fra kun 1267 kr. pr. pers.
Ved 2 personer fra kun 1.536 kr. pr. pers.

Se ledige feriehuse her og tilkøb julefrokosten

Forlæng weekenden

Hvorfor ikke forlænge weekenden med afrejse først søndag formiddag? Så har du ekstra tid til at gå på opdagelse i området eller nyde alle de gratis faciliteter vi byder på.

Den ekstra nat fra lørdag til søndag koster kun fra kr. 575 pr. feriehus.

Book her

Book i dag. Der er begrænset antal pladser.

Skagen Strand Feriecenter, Kandis og Skagen Sportscenter venter på at give dig den bedste julefrokostoplevelse. Gør dig klar til at danse, synge og fejre julen som aldrig før!