Mortens Aften ophold

Mortens Aften

Når november kommer og gæssene trækker mod syd, er det tid til indendørs hygge med familie og venner. En af de store traditioner i november er Mortens Aften, og i år kan du lade dig forkæle denne fredag aften.

Du kan nemlig starte din weekend med en 3-retters Mortens Aften menu. Nyd en traditionel and med alle de klassiske tilbehør. Vores restaurant har sammensat en menu, der hylder den danske kulturarv og får smagsløgene til at synge af glæde.

Menuen består af:

Pris pr. person 398 kr.

Du tilkøber Mortens Aften menu under "Forplejning" når du booker dit ophold.

Ønsker du kun at booke bord til Mortens Aften, kan du gøre det på tlf. 2279 9111.

Menuen kan også bestilles som Take Away. Bestilling senest den 8. november. 

Se ledige feriehuse

Vores feriehuse

Indkvarter dig selv i et af vores komfortable og veludstyrede feriehuse, hvor hygge og afslapning er i højsædet. Nyd stilheden her midt i naturen og lad roen falde over dig. Skagen Strand er din hjemlige oase, hvor du kan trække stikket og lade hverdagens stress og jag forsvinde.

Gratis faciliteter

Slap af og nyd vores store udvalg af faciliteter. Du har gratis adgang til det hele.

Nyd en time eller to i vores hyggelige badeland eller tag en tur i saunaen for total afslapning. Arranger en badminton eller bordtennis turnering, eller træn i vores motionsrum. Her er også masser af aktiviteter for børnene, så hele familien kan have en fantastisk tid.

Se vores feriehuse og faciliteter:

Vores feriehuse

Alle feriehuse er fuldt udstyret og har privat sydvendt terrasse

Kig ind

Faciliteter på Skagen Strand

Til leg, sport og afslapning - alle med gratis adgang

Se alle

 

Vandreruter og nærhed til havet

Naturglade sjæle vil elske vores beliggenhed tæt på Skagens smukke kystlinje. Tag på vandreture langs de betagende klitlandskaber, mærk vinden i håret, og lad havets brusen fylde din sjæl med ro. Skagen Strand er det perfekte udgangspunkt for at udforske den imponerende natur omkring dig.

Nærhed til Skagen

Kun en kort togtur på 12 minutter fra feriecenteret ligger den charmerende by Skagen. Skagen byder på kunst, kultur og historie og her kan du gå på opdagelse i de maleriske gader, besøge kunstmuseer, nyde en kop kaffe på en af de mange caféer og lade dig fortrylle af Skagens unikke atmosfære.

Book dit ophold i dag

Book din weekend på Skagen Strand og lad os sørge for, at din Mortens Aften bliver en skøn aften.

Du tilkøber menuen under Forplejning når du booker online.

Se ledige feriehuse

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på 9848 7222 eller skrive en mail til reception@skagenstrand.dk