Selskabsmenuer

Menukort til livets fester

Bryllupper – Konfirmationer – Fødselsdage – Receptioner – Barnedåb – Andre Mærkedage

Alle priser er inkl. opdækning efter ønske, lys og blomster (enkelt og pænt) i eget lokale.

Vi har både runde og firkantede borde med plads til 8-10 personer

Kontakt Karin og Nicolai Larsen på tlf. 40286095 eller på mail restaurant@skagenstrand.dk

Alternativ 1)

Pris pr. person v/min 25 personer kr. 339 
Inklusiv opdækning, eget lokale, lys og let blomsterarrangement.

Forretter - anrettet på tallerken

Lille stjerneskud: fiskefilet på salater, skaldyrsdressing, pyntet med rejer, asparges, kaviar og citron, hertil hjemmebagt brød og smør.

Tapastallerken: chorizo – skinke og let krydret kyllingesalat anrettet på spæde salater og behørigt pyntet, hertil pesto, aioli og hjemmebagt brød.

Rejecocktail: store håndpillede rejer, asparges på iceberg og skaldyrsdressing, pyntet med kaviar, citron og krydderurter, hertil hjemmebagt brød og smør.

Tarteletter: 2 stk. butterdejstarteletter serveres med høns i asparges.

(vælg 1 af ovenstående forretter)

Hovedret - buffet

Okse: Rosastegt okse (kornfodret).

Gris: marineret svinekam, mør og saftig

Grønt: saute´af forårs grønt.

Kylling: Chicken tenders kylling filet i pankorasp friteret.

Kartofler: små ristede.

Pommes: grove fritter.

Salat: 2 slags salater med frugt og grønt.

Saucer: Rødvinssauce og bearnaisecreme.

Dessert - buffet

Chokoladekage: lækker og kraftig.

Vandbakkelser: små kager fyldt med nougat creme.

Fontainen: fyldt med flydende chokolade.

Frugt: frisk frugt udskåret i passende mundstykker til dyp.

Softice maskine kan tilkøbes for kr. 25 pr. person (ca. 30-45 minutter)

Tillæg for natmad - buffet

(priser pr. person)

Hotdogs buffet: røde pølser med brød, samt div. tilbehør. Kr. 69

Pizzabuffet: hjemmelavede pizzaer 3 slags. Kr. 79

Tarteletter: butterdejsskal med høns i asparges. Kr. 79

Burgers: saml selv burgere. Kr. 99

Alternativ  2)

Pris for 3 retter (forret-hovedret og dessert) kr. 369,- v/ min 25 personer
Inklusiv opdækning, lys og let blomsterarrangement i eget lokale.

Vælg mellem:

Forretter - tallerkenanrettet

Skagen Strands populære fiskesuppe med dagens fangst og urter, hertil hjemmebagt brød og saltet smør.

Lille stjerneskud: Fiskefilet på salater, skaldyrsdressing, pyntet med rejer, asparges, kaviar og citron, hertil hjemmebagt brød og smør.

Røget Laks med stuvet spinat og bagte cherrytomater, serveres med hjemmebagt brød og smør.

Tapastallerken: Chorizo – skinke og let krydret kyllingesalat anrettet på spæde salater og behørigt pyntet, hertil pesto, aioli og hjemmebagt brød.

Tapastallerken med kold bagt fisk, rejer og laks anrettes på spæde salater og med behørigt pynt og dressinger, hertil hjemmebagt brød. + kr. 20

Hovedretter - tallerkenanrettet

Rosastegt okse (kornfodret) anrettet på saute´af svampe og tomater, serveres med årstidens grønt, hertil små ristede kartofler og kraftig rødvinssauce. + kr. 20

Kalvefilet: Dansk rosastegt anrettet på saute´af rodfrugter, serveres med årstidens grønt, serveres med små ristede kartofler og pebersauce. + kr. 20

Braiceret okse: Serveres med perleløg, grønne bønner, og gulerødder, hertil små kogte kartofler, god skysauce, sødt og surt.

Kylling Danoise: Gl. dags kylling med persille, serveres med årstidens grønt, hjemmelavet sprød agurkesalat og råsyltede tranebær, hertil serveres små kogte kartofler og god skysauce.

Svinekam: Marineret (saftig og lækker) anrettet på saute´af kål og grønt, serveres med vildmose kartofler og bordelaisesauce.

Desserter:

Hjemmelavet islagkage med chokolade og nødder, pyntet med frisk frugt og sprød chokolade.

Citronfromage ala Skagen strand: Pandekage fyldt med citronfromage, pyntet med brændt marengs og nødder.

Rubinsteinskage: Makronbund med nødder, bærkompot, romfromage, bærcoulis, fløde, sprødt og chokolade.

Chokoladefoundant: Lun chokoladekage med blødende hjerte, serveres med hjemmelavet is, frugt og sprødt. + kr.10

Cateau Marcel: Dobbelt chokoladekage serveres med hjemmelavet is. + kr.10

Tillæg for natmad

(priser pr. person)

Hotdogs buffet: Røde pølser med brød, samt div.tilbehør. Kr. 69

Pizzabuffet: Hjemmelavede pizzaer 3 slags. Kr. 79

Tarteletter: Butterdejsskal med høns i asparges. Kr. 79

Skibberlabskovs serveres med purløg, smør, rugbrød og rødbeder.Kr. 79

Muligatawnysuppe (karrysuppe) serveres med løse ris og kylling. Kr. 89

Aspargessuppe serveres med kødboller og hjemmebagt brød. Kr. 79

Æggekage med bacon, purløg, tomat, hertil rødbeder sennep og rugbrød. Kr. 89

Pålægsplanke med 3 slags pølse, leverpostej med bacon og svampe samt div. tilbehør Kr. 99

Drikke

(priser pr. stk.)

Sodavand kr. 30

Fadøl 0,25 cl. kr. 35

Husets selskabsvine 1/1 fl. kr. 269

Husets velkomstdrinks  kr.49

Kaffe/te ad libitum kr. 35

Cognac – likør 2 cl.  kr. 35

Hjemmelavet hyldeblomst 0,25 cl. kr. 30

--------------------------------------------

Fri drikke i 6 timer (børn sodavand) kr. 325 (kr. 150)

Fri drikke i 8 timer (børn sodavand)  kr. 400 (kr. 175)

Inklusiv velkomstdrinks.

Hjemmelavede kransekagestykker kr. 35,-

​Kontakt Karin og Nicolai Larsen på tlf. 40286095 eller på mail restaurant@skagenstrand.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!