Take Away Julemiddag

Julemiddag og lækkerier til julens frokoster

Juleaften  - julens højdepunkt med julegaver, familiehygge og selvfølgelig den dejlige julemiddag.

Tænk dig at vågne i din skønne feriebolig i vished om, at dagen kan bruges lige nøjagtig som du ønsker. Julemiddagen bliver kærligt taget hånd om mens du kan koncentrere dig om at dække bord og hygge med familien. Måske vil du nyde en gåtur i det smukke vinterlandskab eller nyde en time eller to i badeland og sauna.  

Julemiddagen kan du nemlig bestille hos restaurant Den Fornøjelige i Aalbæk. Du kan vælge mellem flæskesteg og and pr. person så alle kan få sin julefavorit.

Det hele er forberedt men vær opmærksom på, at det er pakket koldt, og det eneste du selv skal, er at koge/stege kartoflerne samt varme steg/and, rødkål og sauce.

Take Away julemenu 2021:

And eller flæskesteg
Andesteg med rødkål, æbler og svesker, brunede og hvide kartofler, ½ æble med gele, surt og sødt, dejlig andestegsauce samt chips.

Samme menu kan også laves med flæskesteg.

Kr. 158.- pr. person

Ris ala mande
med masser af mandler og fløde dertil kirsebærsauce.

Kr. 35.- pr. person

Alt pakkes koldt i foliebakker, klar til at varme. Anden er delt og bryst og rygben er fjernet. Kartoflerne er kogt, de brunede er klar.

Bestil senest 20 december hos Den Fornøjelige på telefon 2942 4443 - gerne i god tid.

Afhentning hos Den Fornøjelige, Centralvej 2, 9982 Ålbæk den 24. december mellem kl. 12.00 – 13.00. Der afregnes ved afhentning.

Du kan også bestille lækkerier til julefrokoster. Hent hele listen her

Velbekomme!