Miniferie

Tid til en miniferie

Træk stikket ud og hold en miniferie på toppen af Danmark. Her kan du koble af i fredelige omgivelser midt i den nordjyske natur, tæt på strand, hav, hede, skov og selvfølgelig Skagen.

Feriehusene er rummelige, så du kan rolig tage familie eller venner med på en miniferie i Skagen. 

Tilbud 

Ankomst fra den 17. august til den 28. august 2020:

Du får et feriehus i 3 nætter fra kun 950 kr. pr. nat

Ankomst fra den 29. august til den 8. oktober 2020:

Du får et feriehus i 3 nætter fra kun 800 kr. pr.nat

Se ledige feriehuse

Med en miniferie får du alt dette inklusiv i prisen:

Se ledige feriehuse 


Feriehuse på Skagen Strand

De hvide Skagen-inspirerede feriehuse på Skagen Strand ligger i små rækker midt i et grønt naturområde. Du kan parkere din bil i nærheden af din feriebolig, og gangstier fører dig hen til feriehuset, og derfra til centerbygningen og de forskellige faciliteter.

De lyse og rummelige feriehuse har plads til 5 eller 6+1 personer. Her er alt udstyr du har behov for under dit ophold, inklusiv et fuldt udstyret køkken. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet og har direkte udgang til en privat terrasse med havemøbler. Her kan du ugeneret drikke din morgenkaffe mens dagen stille og rolig går i gang.

Læs mere om feriehusene her

Forplejning

Hver morgen kan du bestille friskbagt brød og rundstykker, som står klar til dig i receptionen fra kl. 08.00. Du kan også bestille en færdig morgenmenu med pålæg og drikke, hvis du ønsker det. Vi har en minibutik i centerbygningen med et begrænset udvalg af dagligvarer samt øl, sodavand, vin og slik.

Aftensmad kan du spise i Restaurant Skagen Strand – eller du kan bestille Take Away, hvis du ikke selv ønsker at lave mad i dit feriehus.

Faciliteter på Skagen Strand

Du får gratis entré til badeland, hvor der hver lørdag morgen er Stille-time med afspændingsmusik og adgang kun for voksne. Derudover får du gratis adgang til alle faciliteter:

Se mere om vores faciliteter her

Se ledige ferieboliger

Oplevelser i området

Med en miniferie på Skagen Strand, kommer du væk fra hverdagens mange opgaver. Her bor du helt tæt på naturen, og uanset hvornår på året du kommer byder naturen på sig selv. Oplev alt fra højt solskin, gråvejr og blæst til de lune og vindstille dage. Her på Skagen Strand får du tid og rum til at mærke naturens ro, årstidernes skiftende farver og dufte. Her er du langt væk fra hverdagens stress, men alligevel tæt på de gode oplevelser.  

Med en miniferie på Skagen Strand er der tid til også at opleve Skagen. Du kommer nemt derhen med tog. Stationen ligger kun få hundrede meter fra vores hoveddør og turen til Skagen centrum tager 12 minutter. Her kan du lade dig betage af stemningen, de mange caféer, butikker og de røde pakhuse i havnen, hvor du finder nogle af de bedste restauranter.

På Skagen Strand har du et rigtig godt udgangspunkt for både naturoplevelser og seværdigheder. Fra din feriebolig er der kun ca. 800 meter til den børnvenlige Hulsig Strand. Her er masser af plads enten du vil nyde solen en varm sommerdag eller en picnic i ly af klitterne. Du har desuden nem adgang til vandrestier og cykelruter og her er kun få kilometer til den berømte sandmile Råbjerg Mile og Den tilsandede Kirke. Om du er til kunst og kultur, natur eller sjov for børnene byder omrpådet på mange oplevelser. Lad dig inspirere her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 9848 7222