Efterår i Skagen

Efterår på Skagen Strand 

Med et ophold i et af vores feriehuse får I skønne oplevelser at se frem til. Et afbræk og frirum til at gøre lige hvad I gerne vil. Med tid til hinanden.

Et ophold i feriehus byder på netop det – tid sammen!

Se ledige ferieboliger

Rummelige feriehuse

Vores feriehuse er beliggende i den særlige natur på toppen af Danmark. Kun 10 minutter fra Skagen by finder du vores oase af fred og ro og masser af plads.

Feriehusene er lyse og rummelige så her er plads til hele familien eller alle vennerne. Feriehusene har alt det udstyr du behøver under dit ophold, inklusiv en privat terrasse, hvor du kan nyde efterårsolen. Har du hund, må den gerne komme med. Det kan du læse mere om her.

Udover et skønt feriehus får I desuden gratis adgang til mange faciliteter, enten I er til leg, sport eller afslapning.

Ferieboliger på Skagen Strand

Se mere her

Gratis adgang til mange faciliteter

Se mere

Forplejning under dit ophold

Hver dag kan du bestille friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenmenu, som vil stå klar til dig i receptionen fra kl. 08.00. Desuden har vi en minibutik med et lille udvalg af dagligvarer, samt sodavand, slik øl og vin. 

Feriehusene har fuldt udstyret køkken, så du kommer ikke til at mangle noget, hvis du selv vil lave mad. I weekenderne kan du nyde aftensmaden i Restaurant Skagen Strand, eller bestille Take Away, hvis du vil hygge i feriehuset men slippe for selve madlavningen. 

Se ledige ferieboliger

Friskbagt brød og morgenmenu 

Læs mere

Restaurant Skagen Strand
A la Carte og Take Away

Se mere her

Oplevelser i efteråret

​Efteråret er en dejlig tid. Efter en lang og skøn sommer er luften skarpere og friskere, og den nordjyske naturs varme og klare farver skaber en perfekt ramme for skønne oplevelser.

En tur ud i den friske luft og lidt fysisk aktivitet gør simpelthen underværker. At vandre i naturen er noget af det bedste der findes for både krop og sjæl, og så får man en god dosis af det vigtige vitamin ”N” (Natur).

I vores område findes mange forskellige vandrestier, om du er til korte eller lange distancer. Du kommer forbi mange kendte steder og seværdigheder, og terrænet er ikke for krævende. Du kan for eksempel lægge turen forbi Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke eller noget helt tredje. Vil du hellere cykle, er her rigelig mulighed også for det.

Kunst og Kultur

Det er oplagt at tage turen ind til charmerende Skagen og her kan du for eksempel besøge Skagen Museum. Med tog tager det små 12 minutter og togstationen ligger lige udenfor vores hoveddør. Gå en tur langs havnen og nyd en frokost på en af de hyggelige caféer.

Bliv inspireret:
Oplevelser i vores område

Se mere her

Få rabat på billetter til attraktioner

Se fordele

 

Se ledige feriehuse

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på telefon 9848 7222