i Smukt og dejligt efterår på Skagen Strand hotel og feriecenter
Efterår i Skagen

Smukt og dejligt efterår på Skagen Strand

Efteråret er en dejlig tid. Efter en varm, lang og skøn sommer er luften nu skarpere og friskere. Naturens varme og klare farver skaber en perfekt ramme for skønne oplevelser. Derfor er efteråret måske den bedste tid for vandre- og cykelture.

Tjek pris og kapacitet

Sundt og herligt efterår

Efteråret behøver slet ikke være dystert selv om sommeren er ovre og dagene bliver kortere. En tur ud i den friske luft og lidt fysisk aktivitet gør simpelthen underværker. At vandre i naturen er noget af det bedste der findes for både krop og sjæl, og så får man en god dosis af det vigtige vitamin ”N” (Natur).

I vores område findes mange forskellige vandrestier enten du er til korte eller lange distancer. Du kommer forbi mange kendte steder og seværdigheder, og terrænet er ikke for krævende. Du kan for eksempel lægge turen forbi Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke eller noget helt tredje. Der findes mange vandrestier at vælge mellem. Vil du hellere cykle, er her rigelig mulighed for det også.

Kunst og Kultur

Skagen-området byder på gode kunst og kulturoplevelser. Besøg f.eks. Skagen Museum eller en lokal keramiker. Her kan du se nogle bud på oplevelser i området.

Ferie med børn i efteråret

I løbet af efteråret er der nogle steder, der kun har åbent i weekender. Men fortvivl ikke. På Skagen Strand er her masser at opleve, både for de mindre og de større børn. Vi har blandt andet et dejligt badeland, legepladser, hoppepude, idrætshal, store udendørs arealer og den skønne natur lige udenfor dit feriehus, hvor man kan boltre sig. Og det hele er gratis når du er gæst hos os.

Hygge i feriehuse med adgang til faciliteter

Efteråret indbyder til både udendørs- og indendørs aktiviteter. Efter en dag med aktivitet og oplevelser er det skønt at kunne slappe af i sit eget private feriehus. Vores feriehuse ligger midt i den nordjyske natur med den smukke Hulsig Strand kun 800 meter herfra. Feriehusene er fuldt udstyrede og du kan vælge mellem hus til maks. 5 eller 6+1 person. De har alle sin egen terrasse, hvor du kan nyde efterårsolen.

Ved receptionen finder du en minibutik med et lille udvalg af varer og du kan bestille friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenmenu, som vil stå klar til dig i receptionen fra kl. 08.00. Du har adgang til alle vores faciliteter, både sport og leg, og det er helt gratis for vores gæster.

Læs mere om vores feriecenter

Last minute

Vejret er måske ekstra dejligt og du tænker, at du gerne vil afsted med det samme. Det er selvfølgelig altid en mulighed hos os. Vi har åbent hele året og du vælger selv ankomst og afrejsetidspunkt. Du kan læse mere om last minute ankomst her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på telefon 9848 7222