Efterår i Skagen

Smukt og dejligt efterår på Skagen Strand

For de fleste af os er sommerferien for længst forbi, og vi er tilbage i hverdagens trummerum. Derfor er vi nok mange, der har behov for et afbræk - et frirum til at leve lidt mere end normalt og til at gøre lige det vi gerne vil.

Lige nu får du derfor et ekstra godt tilbud.

Book en miniferie i 3 nætter - lej et feriehus fra kun kr. 750,- pr. nat 

Tilbuddet gælder ved ankomst i perioden frem til den 9. oktober 2019

+ eventuelt lørdagstillæg på kr. 475,- pr. hus

Tjek kapacitet og book 

Alt dette er inkluderet i miniferien:

Book her

Efterårsferie med børn

I efterårsferien uge 42 har vi planlagt masser af sjove familieaktiviteter. Græskar udskæringer, der lader fantasien blomstre og Halloween (u)hygge hører selvfølgelig også med. Læs mere om vores særlige tilbud og de planlagte aktiviteter i efterårsferien ved Skagen her.

Faciliteter på Skagen Strand

Her er masser at opleve, både for voksne og små og store børn. Vi har blandt andet et dejligt badeland med vandrutsjebane. Hver lørdag morgen er her Stille-time, hvor der kun er adgang for voksne. Ellers er der adgang for alle og badeland holder åbent hver dag fra 08.30 til 21.00

Hos os finder du også legepladser, en kæmpe hoppepude, sportshal med mulighed for badminton og bordtennis, minigolf og meget mere. Desuden store udendørs arealer med skønne vandrestier og cykelruter lige udenfor døren. Og du får gratis adgang til alle vores faciliteter.

Ferieboliger på Skagen Strand

Efter en dag med aktivitet og oplevelser er det skønt at kunne slappe af i sit eget private feriehus.

Her på Skagen Strand bor I i lækkert feriehus midt i den smukke nordjyske natur. Efterårets smukke farver bliver det første du møder når du henter din morgenmenu med friskbagt brød i receptionen. Læs mere om vores morgenmad her.

Feriehusene er fuldt udstyrede og du kan vælge mellem hus til 5 eller 6+1 person. De har alle sin egen terrasse, hvor du kan nyde efterårsolen. Og har du hund, må den også gerne komme med. Læs mere her. Se mere om vores feriehuse her.

Book her

Forplejning på Skagen Strand

Du kan bestille friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenmenu, som vil stå klar til dig i receptionen fra kl. 08.00. Desuden har vi en minibutik med et lille udvalg af dagligvarer, samt sodavand, slik øl og vin. Se mere her

Feriehusene har fuldt udstyret køkken, så du kommer ikke til at mangle noget, hvis du selv vil lave mad. Du kan nyde aftensmaden i Restaurant Skagen Strand, eller bestille Take Away, hvis du vil hygge i feriehuset men slippe for selve madlavningen.

Sundt og herligt efterår

​Efteråret er en dejlig tid – særlig her i vores eget skønne land. Efter en varm, lang og skøn sommer er luften skarpere og friskere, og den nordjyske naturs varme og klare farver skaber en perfekt ramme for skønne oplevelser.

En tur ud i den friske luft og lidt fysisk aktivitet gør simpelthen underværker. At vandre i naturen er noget af det bedste der findes for både krop og sjæl, og så får man en god dosis af det vigtige vitamin ”N” (Natur).

I vores område findes mange forskellige vandrestier enten du er til korte eller lange distancer. Du kommer forbi mange kendte steder og seværdigheder, og terrænet er ikke for krævende. Du kan for eksempel lægge turen forbi Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke eller noget helt tredje. Der findes mange vandrestier at vælge mellem. Vil du hellere cykle, er her rigelig mulighed for det også.

Kunst og Kultur

Det er oplagt at tage turen ind til charmerende Skagen og her kan du for eksempel besøge Skagen Museum. Med tog tager det små 12 minutter og togstationen ligger lige udenfor vores hoveddør. Gå en tur langs havnen og nyd en frokost på en af de hyggelige caféer. Se her for inspiration til oplevelser i vores område.

Læs mere om vores feriecenter

Last minute

Vejret er måske ekstra dejligt og du tænker, at du gerne vil afsted med det samme. Det er selvfølgelig altid en mulighed hos os. Vi har åbent hele året og du vælger selv ankomst og afrejsetidspunkt. Du kan læse mere om last minute ankomst her.

Book her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på telefon 9848 7222