Ferie for Alle 2021

MESSETILBUD – FERIE FOR ALLE 2021

Der bliver desværre ingen fysisk messe i år, og det er vi selvfølgelig rigtig kede af. Vi elsker nemlig at møde jer der ude og fortælle om vores grønne oase på toppen af Danmark.

Men selv om vi ikke kan mødes fysisk skal du ikke gå glip af vores messetilbud.

Messetilbud

Du får 10 % rabat på leje af feriehuse i 2 nætter eller flere med ankomst i perioden fra den 20. februar til og med den 31. december 2021.

Benyt rabatkode FERIE21 når du booker online – rabatkoden er gyldig for booking fra den 19. februar til og med den 28. februar 2021.

Rabatkoden gælder for listepriser og kan ikke benyttes til pakke-ophold og øvrige tilbud.

Se ledige ferieboliger

Hold ferie i dejlige Danmark

Danmark er ikke kun vores nærmeste ferieland men også et dejligt ferieland - og Skagen kan noget helt særligt med de charmerende gule huse, havnen med pakhusene, det særlige lys, den smukke natur og dejlige strande.

Og her på Skagen Strand feriecenter bor du tæt ved både strand og Skagen by. Her har du det bedste udgangspunkt for de mange oplevelser i området. De lyse komfortable feriehuse er beliggende i et smukt og fredeligt naturområde.

Faciliteter på Skagen Strand

Når du booker et feriehus på Skagen Strand, får du gratis adgang til mange faciliteter. Vi har et hyggeligt indendørs badeland, sportshal med mulighed for badminton og bordtennis, minigolf, tennisbaner, petanque og meget mere. Også for de mindste. Her er masser af plads til at boltre sig og højt til himlen.

Vi er dog nødt til at tage forbehold for at vores indendørs faciliteter er åbne afhængig af de restriktioner vi bliver pålagt fra myndighederne i forbindelse med Covid-19.

Se vores feriehuse

Alle med privat sydvendt terrasse

Se mere her

Faciliteter på Skagen Strand

Til leg, sport og afslapning

Se alle

Oplevelser i din ferie

Uanset hvornår på året du kommer, bør du besøge Europas største vandremile, Råbjerg Mile. Det er en uforglemmelig oplevelse at vandre i dette "ørkenlandskab", og er du særlig interesseret kan du komme med på guidede ture arrangeret af Naturstyrelsen.

Skagen Museum er også et ”must” og selvfølgelig Grenen, hvor de to have mødes.

Ørnereservatet og Farm Fun er begge sjove og spændende oplevelser for hele familien. Og kommer I om sommeren byder vores område på mange flotte strande - ikke mindst den børnevenlige Hulsig strand, som ligger tæt ved feriecenteret.

Inspiration til oplevelser

Masser at se og opleve

Se mere her

Gæstefordele

Få rabat på billetter til attraktioner

Se fordele

Mad og drikke i din ferie

Vores feriehuse har fuldt udstyret køkken så du kommer ikke til at mangle noget, hvis du selv vil lave mad. Hver morgen kan du bestille lækkert friskbagt brød og rundstykker eller færdige morgenmenuer. Vi har et stort udvalg – og også lidt til den søde tand. I nyder morgenmaden i jeres eget feriehus – måske på den skønne private terrasse, hvis vejret tillader det.

Aftensmaden kan I nyde i Restaurant Skagen Strand eller bestille den som Take Away.

Valget er dit når du bor i feriehus hos os.

Friskbagt brød og morgenmenu 

Læs mere

Restaurant Skagen Strand

Se åbningstider og menuer

Se mere her

Din feriedrøm starter her

Book dit feriehus i dag og spar 10 %. Du får desuden vores tryghedsgaranti. Hvis du bliver forhindret fra at holde din ferie hos os, får du mulighed for GRATIS afbestilling helt op til 48 timer inden ankomst – uanset årsag. Det kan du læse mere om her

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på telefon 9848 7222.