Ferie uge 28

Ferie i Skagen uge 28 2019

Det er højsommer og ferietid og her på Skagen Strand hotel og feriecenter ligger alt til rette for en dejlig ferie med familie eller venner. Book et sommerhus i uge 28 og glæd jer til en skøn oplevelse. Her kan du lade dig inspirere til hvad I kan se og opleve i vores område:

Oplevelser i Skagen-området

Det er aldrig kedeligt her på Skagen Strand, og der er et hav af oplevelser for enhver smag i Skagen-område i uge 28.

Den 11.- 14. juli 2019 bliver der liv og glade dage i Aalbæk Havn med masser af god musik, kræmmermarked og fællesspisning. Der vil være skattejagt for børnene, hoppeborg, tovtrækkeri for hold, det populære søslaget, piratkrogen (fiskeauktion), og meget mere. Du kan se programmet for Havnefestivalen her

Tag børnene med til Fårup Sommerland og Nordsøen Ocenarium. Det er altid en fornøjelse! Besøg Ørnereservatet og se verdens største ørne, Stellersørne når de lander på falkonerens arm. Læg turen forbi Farm Fun i Aalbæk, hvor børnene blandt andet kan forsøge ponyridning.

Du bør ikke snyde dig selv for en guidet tur langt Gl. Skagens charmerende stier, hvor du får høre historier om Skagenshusene, kendte og interessante personligheder og ikke mindst Solnedgangspladsen. Du kan komme med hver mandag fra kl. 11.00-12.30. Det koster 100 kr./pers. og tilmelding og betaling skal ske til Skagen Turistbureau.

Du kan komme med til omvisning på Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri. Dette er den eneste udgravede komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig og den er beliggende i et flot og naturrigt område ved Hirtshals Fyr.Mandag - torsdag fra kl. 14.00. Du kan læse mere her

Er du morgenfrisk, kan du onsdag morgen fra kl. 07.00 tage med på tur i Skagen Havn. Her starter dagen ved Fiskeauktionen, du får høre om havnens historie, fiskerivirksomhederne og værfterne, du kommer forbi kystredningsstationen og lodsstationen og turen afsluttes med et besøg i Den svenske Sømandskirke og fortællingen om dens spændende historie. 

Tag børnene med på bolcheeventyr og oplev de lyksaglige fristelser i Bolcheriet® i Skagen.

I Skagen mandag den 8. juli er der Malerskole for børn 7-14 år på Skagen Museum. Det koster 120 kr. pr. dag inkluderet alt materiale. Tilmelding på tlf. 98 44 64 44 mandag - fredag kl. 9-15. I weekenden kan man tilmelde sig i billetsalget på museet.

Der er mange kendte seværdigheder i området og de er alle let tilgængelig med Skagen Strand hotel og feriecenter som udgangspunkt. 

Mange aktiviteter på Skagen Strand

Sommerhusene ligger i et meget smukt område med masser af plads og kun 800 meter fra den skønne og børnevenlige Hulsig Strand.  Når du holder ferie med familien i Skagen i uge 28, vil lyden af fuglekvidder og glade børn på legepladsen dominere.  Børnene elsker nemlig vores næsten 20 meter lange legeskib. Vi har også mange andre aktiviteter. Hoppepuden, svævebanen og mooncars er meget poplært blandt de mindste - og alle faciliteter som for eksempel indendørs badeland, tennis, minigolf og bordtennis er gratis for vores gæster.

Skagen Strand Hotel og Feriecenter ligger kun 12 km fra Skagen by, og det tager 10 minutter med toget, som stopper lige udenfor vores hoveddør. Det kan være en fordel ikke at skulle tænke på parkering i Skagen i uge 28, da der altid er mange mennesker og skøn sommerstemning i byen. Det er også muligt at cykle derind. Der er cykelsti hele vejen, og I kan tage cyklerne med på toget, hvis I ønsker det. Har I ikke egne cykler med, kan I leje her hos os.

Lyse komfortable feriehuse

Feriehusene på Skagen Strand er komfortable og lyse og har plads til op til 5 eller 6+1 personer. Husene er godt udstyret så I bør ikke mangle noget i jeres ferie. Den private sydvendte terrasse med havemøbler kommer I til at få megen glæde af under jeres ferie i Skagen i uge 28. Her kan I nyde en rolig eftermiddag og lun sommeraften efter en skøn dag på stranden.

Sengelinned og håndklæder kan I leje, så er der mindre vasketøj at tage med hjem efter jeres ferie. Vores minibutik, tilbyder et lille udvalg af varer med hovedvægt på økologi. Her kan du altid købe is, sodavand, øl og vin. I kan bestille friskbagt brød til jeres morgenmad og lidt til den søde tand for afhentning i receptionen hver morgen. Lækkert og dejlig bekvemt. Så kan I nyde morgenmaden på jeres private terrasse, inden dagen går i gang. Læs mere om vores feriehuse tæt ved Skagen

Vores hyggelige restaurant har en stor og dejlig udendørs terrasse som indbyder til hygge for både voksne og børn. Her er langt fra byens trafik og larm, men alligevel tæt på Skagen.

Book dit sommerhus i Skagen i uge 28 her