Ferie uge 29

Skagen uge 29 2019

Juli er ferietid og sommerstemningen er helt i top i Skagen uge 29. Med et sommerhus på Skagen Strand har du det bedste udgangspunkt for at opleve den perfekte danske sommer i  Skagen uge 29. Her på Skagen Strand Hotel og Feriecenter, kun 12 km fra Skagen by, kan hele familien bo i moderne og lyse ferieboliger. På den sydvendte terrasse kan I nyde en stille eftermiddag efter en lang og dejlig dag på stranden, som ligger kun 800 meter herfra.  

Tjek kapacitet og book her

Jeres børn vil elske at holde ferie her i Skagen i uge 29. Vi har nemlig masser af aktiviteter, blandt andet et kæmpe udendørs legeskib, junglesti, mooncar og svævebane, hvis det skal kildre lidt mere i maven. Og det hele ligger i fredelige omgivelser, lidt udenfor Skagen midt i den smukkeste natur. Læs mere om vores feriehuse her

Skal det være vildere, anbefaler vi en tur til Fårup Sommerland. Her kan man uden problem få en dag til at gå med fantastiske oplevelser og ren hygge. Hos os kan du købe billetter med rabat. Henvend dig i receptionen, så behøver du ikke at stå i kø når I ankommer Fårup Sommerland.

Aftensmad spiser I i vores restaurant, når I vender tilbage efter en dag med ”action”. Det er dejlig nemt og I kan nyde maden på vores store terrasse. Hvis I hellere vil spise i huset, men ikke selv ønsker at lave mad, kan I bestille Take Away fra restauranten.

Skagen i uge 29 

Der findes masser at se og opleve i Skagen i uge 29, blandt andet:

Tag børnene med på guidet tur og oplev hvad der egentlig sker på en fiskeauktion. Der myldrer med folk på havnen og der sker mange spændende ting. Du må gerne prøve at ringe med klokken, men du skal nok ikke  klø dig på næsen, for så er det måske dig, der skal have 100 kg fisk med hjem i lommen! Turen går også forbi redningsbåden, og du kommer på besøg hos en ”ægte” vodbinder. På vejen tilbage er der stop ved Isværket, og her venter der en kold overraskelse. Turen arrangeres hver tirsdag og torsdag fra 09.30 – 12.00 og varer ca. 2 ½ time. Pris pr. deltager kr. 80,- og tilmelding/ betaling sker til Skagen Turistbureau inden turens start. Turen er egnet for børn fra 5-14 år 

I kan også komme med på ravjagt. Jagten starter på Skagen Nordstrand, hvor du kan samle forskellige mystiske ting der er skyllet op. Og er du heldig kan du pludselig glimte havets guld - et stykke rav - i sandet. Du kan høre om hvordan rav bliver til, hvor gammelt det er, og du kan selv prøve at slibe lidt på det. Der er også konkurrence om hvem der finder den mest blå, mest grønne eller mest farvestrålende sten. Måske er det dig der vinder! Tilmelding og betaling sker til Skagen Turistbureau inden turen og den koster 80 kr. pr. deltager. Turen er egnet for børn fra 3-12 år (kun iflg. m. 1 voksen)  og varer ca. 2 timer.  Mødested er P-pladsen ved Nordstrand - for enden af Batterivej og turen arrangeres hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 13.30

Er du lidt morgenfugl i din ferie, kan du starte dagen med yoga under åben himmel i haven ved Anchers Hus (Skagen Museum). Hver tirsdag morgen i hele juli måned er der yogaøvelserne er for alle uanset niveau, unge og gamle, kvinder og mænd. Tilmelding via Skagens Museums hjemmeside. Du skal selv medbringe selv liggeunderlag/yogamåtte eller lignende.

Gå ikke glip af Verdensballetten, når de præsenterer sin forestilling ved Den Tilsandede Kirke i Skagen den 15. juli 2019. Billetter kan købes på www.verdensballetten.dk eller hos Skagen Turistbureau.

Musik under Trappen i Hirtshals starter den 19. juli og tilbyder gode musikoplevelser med fri entré over 8 festlige dage. Koncerterne er en blanding af mere eller mindre kendte artister for at give plads til nye musikere og bands og du vil kunne opleve ca. 30 forskellige bands. 

Søger du de gode lokale oplevelser? Det har vi samlet nogle bud på. Se mere her

Se vores ferietilbud i uge 29.