Ferie uge 30

Sommerhus uge 30 2019

Har du ikke booket sommerferien endnu? Tag et kig på vores ferietilbud i Skagen i uge 30. Vi tilbyder skønne feriehuse med plads til 5 eller maks. 7 personer i fredelige omgivelser midt i den smukke nordjyske natur, men alligevel tæt på det meste.

Tjek kapacitet og book her

Inspiration til udflugter 

Der er mange strande i vores område, og den børnevenlige og smukke Hulsig strand ligger kun 800 meter herfra og frister med lange dovne dage med ren strandhygge. Hvis man vil, kan man faktisk gå langs stranden ind til Skagen. Der er også cykelstier hele vejen ind til byen - eller man kan tage toget derind. Det tager kun 10 minutter med toget, og stationen ligger lige udenfor vores hovedør. Så behøver I ikke tænke på parkering, når I kommer ind til Skagen i uge 30, hvor der kan knibe med parkeringspladser. Cykler kan I leje her hos os og med Skagen Strand som udgangspunkt, kommer I nemt til mange attraktioner i nærheden, som f.eks. Råbjerg Mile og Den tilsandede Kirke. 

Oplevelser for små og store

Skagen byder på masser af oplevelser for både børn og voksne i uge 30. Børnene kan for eksempel gå på opdagelse på Skagen Havn med egen børneguide. Her kan de både se og røre forskellige fisk og opleve fiskeauktion. Turen passer bedst for børn fra 5 år og opad.  

De kan også tage med på spændende ravjagt eller lave jeres egne slikkepinde på Danmarks nordligste bolchekogeri Skagen. Her får I høre historien om hvornår Bolcheriet startede med at lave “gammeldags” bolche og I kan designe og lave jeres egen slikkepind med hjælp af de professionelle bolchekogere.

Holder I ferie med børn bør Fårup Sommerland på programmet, og Nordsøen Ocenarium er også en spændende oplevelse. 

I kan opleve Skagen til fods på forskellige guidede ture, tage med på snapsetur, overvære causerier i det fri ved Drachmanns Hus eller komme med på en introduktion til Anchers Hus. Eller I kan tage en tur med Danmarks eneste Bedfordbus fra 1937. Veteranbussen kører stille og rolig gennem byens gamle kvarterer og ud til Grenen. Undervejs underholder chaufføren med historier om Skagen før og nu. Læs mere her

Hele uge 30 kan du opleve Musik under Trappen i Hirtshals, hvor amatørbands spiller alt fra pop, rock, blues og country og giver publikum en skøn sommeroplevelse. På torvet ved Kappelborg kan du komme med til Open Air Koncert lørdag den 27. juli og er du fugleinteresseret bør du besøge det Grå Fyr.

Kom med til 75 minutters morgenyoga på Skagen Sønderstrand v/ Vippefyret eller Solnedgangspladsen. Alle er velkommen. Det koster 50,- kr. pr. gang som betales enten kontant eller via MobilePay ved ankomst senest 10 min. før start (kl. 8.50). Mandag og fredag uge 30. Tilmelding på www.facebook.com/beachyogavendsyssel

I kan på forhånd købe billetter med rabat i receptionen hos os til mange seværdigheder og attraktioner. Se mere her 

Søger du de gode lokale oplevelser? Det har vi samlet nogle bud på. Se mere her

Skønne feriehuse

Ferie i sommerhus i uge 30 er lig med familiehygge, varme solrige dage, strand, vand og lune lyse sommeraftener. Feriehusene er bygget i den charmerende Skagen-stil og er lyse og komfortable med egen privat sydvendt terrasse, som er perfekt til de lune aftener. Her kan man slappe af, måske med en god bog mens børnene leger i trygge rammer på feriecenterets område langt væk fra trafik og larm. 

Sommerhusene er fuldt udstyret med alt det I behøver for en behagelig ferie. Sengelinned og håndklæder kan i leje, så det behøver I ikke tage med. I vores minibutik kan I købe is, sodavand, vin og øl samt et lille udvalg af tørvarer med hovedvægt på økologi. Aftensmaden kan I nyde i vores hyggelige restaurant, som har en stor og dejlig udendørs terrasse med udsigt til den smukke natur. Der er også mulighed for at bestille Take Away, hvis i hellere vil nyde maden på jeres private terrasse. Og hver morgen kan I bestille lækkert friskbagt morgenbrød med forskelligt tilbehør eller en færdig morgenmenu. Det hele vil stå klart til jer i receptionen fra kl. 08.00.

Faciliteterne på Skagen Strand

På Skagen Strand hotel og feriecenter byder vi på mange forskellige faciliteter, som alle er gratis for dig som gæst. Du finder blandt andet et indendørs badeland, sauna, fitness, tennis, minigolf og meget mere. Vi har også masser af aktiviteter for de mindste, blandt andet et kæmpestort legeskib på næste 20 meter, hoppepude og svævebane.

Find et godt ferietilbud i uge 30 og book i dag!