Ferie uge 31

Ferie i Skagen i uge 31

Nyd sommerferien i Skagen i uge 31 i lækker feriebolig, opført i de bedste naturmaterialer med lyse, rummelige forhold for både børn og voksne.  Skagen Strand Hotel og Feriecenter ligger tæt ved Skagen by og byder på masser af gratis faciliteter for både voksne og børn.  Læs mere om vores feriehuse

Tjek kapacitet og book her

Oplevelser på Skagen Strand og i området

En ferie i Skagen i uge 31 byder på mange gode oplevelser, enten man er til ren afslapning, kultur eller sportslige aktiviteter. På Skagen Strand hotel og feriecenter har I et perfekt udgangspunkt for begge dele. Her er alle faciliteter gratis for vores gæster. I kan for eksempel spille tennis, badminton, beachvolley eller minigolf. Eller hvad med en omgang udendørs skak? Børnene vil elske den store hoppepude, det 20 meter lange legeskib, svævebanen, junglestien og det hyggelige indendørs badeland.

Kun 800 meter fra din feriebolig ligger en pragtfuld og børnevenlige strand, hvor I kan nyde lange, dovne sommerdage. Tag også en spadseretur ned til stranden om aftenen og oplev den smukke solnedgang.

I kan leje cykler hos os og opleve de smukke omgivelser på egen hånd, eller I kan tage med på guidet tur fra Skagen by. I tager nemt cyklerne med på toget, som stopper lige udenfor vores hovedør, og 10 minutter efter ankommer I til Skagen midtby. Herfra går turen forbi parcelhuskvarter, kolonihaver, Grenen-sporet, Den tilsandede Kirke og meget mere. Turen er ca. 25 km lang og for almindelige cyklister. Det foregår torsdag i Skagen uge 31, og I tilmelder jer hos Skagen Turistbureau.

Besøg Råbjerg Mile, som ligger 7 minutter herfra. Det er en spændende og anderledes oplevelse for hele familien.

Lørdage og søndage i hele sommerperioden tilbyder Kystmuseet Skagen sejlture med museumskutteren ”Hansa” og busture med Bedford bussen. Museet har desuden et ”aktivitetshus”,  hvor du selv kan prøve dig på de gamle håndværk.

Tag børnene med og oplev bamserne eget uforlignelige liv i det gamle skagenhus med gårdhave, hvor Scandinavians eneste Bamsemuseum ligger. Her laver bamserne alt lige fra at lege, male, spise til at sole sig på stranden. Åbent tirsdag – søndag kl. 10-17

Er I interessered i retro-design, kan I besøge Skagen Antik, Kunst og Retro Messe. Den finder sted i Skagen Kultur- og Fritidscenter, Kirkevej 19 i Skagen fra den 2. til den 4. august. Se mere her

Søger du de gode lokale oplevelser? Det har vi samlet nogle bud på. Se mere her

Feriehuse på Skagen Strand

Vores feriehuse er beliggende midt i den smukkeste nordjyske natur - i de perfekte rammer for at opleve det specielle lys, som kunstnere til alle tider har ladt sig fascinere og inspirere af. Feriehusene er fuldt udstyret med alt det I har behov for i jeres ferie. I vores hyggelige restaurant kan I nyde både frokost og aftensmad, hvis I ønsker. Nyd måltidet på den store dejlige udendørs terrasse. I kan også bestille Take Away fra vores restaurant, hvis I hellere vil spise på jeres egen private terrasse. Her kan I nyde den lune sommeraften i fred og ro. Har I børn med, findes der legepladser lige i nærheden, hvor de trygt kan udfolde sig.

I behøver ikke planlægge meget inden I kommer på ferie i Skagen i uge 31. I kan bestille morgenmad så det står klar til jer i receptionen fra kl. 08.00. Hver morgen bages der lækkert friskbagt morgenbrød, og bestillingsseddel får du udleveret ved ankomst. Vi har også en lille minibutik, hvor du kan købe et begrænset udvalg af dagligvarer samt is, sodavand, øl og vin. Sengelinned og håndklæder kan du leje, så det behøver du heller ikke tænke på. Dejlig nemt og oplagt for et last minute ophold i Skagen i uge 31.

Du er altid velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på telefon 9848 7222