Ferie uge 32

Billig ferie i uge 32 2019

Her på Skagen Strand Hotel og Feriecenter kan I bo op til 7 personer i lækkert, lyst og moderne feriehus med privat sydvendt terrasse. Alle huse er fuldt udstyret og vores mange faciliteter er gratis for gæsterne. Feriehusene ligger kun 800 meter fra en skøn og børnevenlig strand. Her er der plads nok til at man kan finde et sted for sig selv og børnene kan bygge sandslotte med voldgrave og det hele.

Tjek kapacitet og book 

I Skagen uge 32 betyder det en dejlig ferie for hele familien, hvor man er sammen og har tid til både aktivitet og afslapning. Her kan I tage et slag tennis eller minigolf, og derefter nyde en dejlig frokost på restaurantens store og lækre terrasse mens de mindste børn leget ombord i det næsten 20 meter lange legeskib.

En tur ind til charmerede Skagen by er ”et must”. Det tager kun 10 minutter med tog og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør. Gå en tur rundt i byen og slå et sving forbi havnen. Få en lækker softice, en kaffe eller øl på en af de mange hyggelige caféer. Det er maks sommerhygge i Skagen uge 32. 

Oplevelser Skagen uge 32

I området Skagen uge 32 er der masse at opleve og se. Du kan læse mere her.

For en helt særlig oplevelse kan I tage familien med på aftentur til Bunken Klitplantage/Råbjerg Mile. Her skal I ud i stjernenatten, hvor der forhåbentlig venter jer en stjerneklar himmel, som kaster et eventyrligt drys af stjernestøv over nattens ørkenlandskab. 

Søger du de gode lokale oplevelser? Det har vi samlet nogle bud på. Se mere her