Ferie uge 27

Lej et sommerhus i Skagen i uge 27 2019

Oplev den dejlige danske sommer her på Skagen Strand hotel og feriecenter i uge 27. I bor i et lækkert og lyst feriehus i rolige omgivelser med et hav af gratis faciliteter for hele familien. Læs mere om vores feriehus i Skagen. Området byder på mange flotte strande, og den pragtfulde og børnevenlige Hulsig Strand ligger kun 800 meter herfra. Lad dig inspirere til en hyggelig ferie i sommerhus hos Skagen Strand i uge 27.

Aktiviteter og oplevelser i Skagen i uge 27

I kan med fordel besøge charmerende Skagen i uge 2. Det tager kun 10 minutter med tog fra Hotel Skagen Strand, og stationen er lige udenfor vores hoveddør. Slentr rundt i byen, og nyd sommerstemningen, sæt jer ned på en af de hyggelige restauranter ved havnen og få en god frokost. Tag med på en af de hyggelige arrangerede byvandringer eller tag børnene med til Bolcheriet, hvor I kan lave jeres egne bolcher samme med de dygtige bolchekogere.

Skagen syder af liv om sommeren og har en helt speciel atmosfære. Af arrangementer i uge 27 kan vi nævne:

Danmarks ældste musikfestival, Skagen Festival finder sted fra den 4.- 7. juli. Her kommer tusindvis af turister til Skagen for at nyde musik fra både ind- og udland, fra de helt store navne til de mindre kendte musikere. Festivalen forvandler byen til et sandt mekka med feststemte mennesker, musik i gaderne,på beværtningerne og med koncerter rundt om i byen. En skøn oplevelse du ikke vil gå glip af. Se mere her

I uge 27 kan I tage på bytur i Kystmuseets Bedfordbus (Danmarks eneste bevarede Bedfordbus fra 1937). Det er en hyggelig tur i roligt tempo gennem byens gamle og hyggelige kvarterer. I kommer bl.a. omkring havnen, forbi fyrene og ud til Grenen, hvor der gøres et kort ophold, så I kan nyde udsigten. Chaufføren fortæller undervejs om Skagen før og nu. Det er en herlig og helt unik oplevelse for hele familien. 

Er I til heste, kan I glæde jer til mange flotte oplevelser på hesteryggen i området omkring Skagen i uge 27. Langagergaard i Kandestederne tilbyder ture på islandske heste hver dag - og flere gange om dagen i sommersæsonen. Her kan I ride både langs stranden og i de bølgende plantager.

Hvis I har børnene med i uge 27 er det også mange hyggelige aktiviteter, I kan give jer i kast med. Besøg f.eks. Ørnereservatet, FarmFun, forlystelsesparken Faarup Sommerland og Oceanariet. Her er både underholdning for store og små legebørn og masser af legekammerater børnene kan pjatte med.

Er I bedsteforældre med børnebørn på ferie? I uge 27, fra den 1.-5.juli 2019, kan bedsteforældre, der kommer sammen med sine børnebørn, komme ind til kun 99 kr. i Faarup Sommerland. Børnebørnene skal betale almindelig entré eller bruge deres sæsonkort, hvis de har sådan et. Du kan læse mere her

Er du kunstinteresseret, er der også rigelig at se og opleve i Skagen i uge 27. Kunstnere har til alle tider ladet sig inspirere af Skagens helt specielle lys, og også i dag er lyset her på toppen af Danmark noget helt specielt for kunstnere og kunsthåndværkere. Området byder på mange gallerier, kunstværksteder med glaskunst, lysstøberi, ravsliberi og keramik. Mød kunstnerne og få en snak med dem, og køb måske endda nogle unikke minder med hjem.

Oplev Frederikshavn på en Beerwalk. Du tager toget fra Hulsig Station, som ligger lige udenfor vores hoveddør. Så skal du ikke tænke på at have chauffør med. For 99 kr.får du et glas og kan prøvesmage udvalgte øl på flere værtshuse i byen. Du køber din Beer Walk her

Tag børnene med og gå på opdagelse i Skagen Havn sammen med børneguiden, der laver specielle ture for børn. Her kan børnene opleve en fiskeaktion og de får besøge en ægte vodbinder. Det koster 80 kr. pr. deltager og tilmelding foregår på Skagen Turistbureau. Turen tager ca. 2 ½ time, hver tirsdag og torsdag fra kl. 09.30 – 12.00

Tag på ravjagt med børnene. Det sker på Skagen Nordstrand og der er blandt andet en konkurrence om hvem der finder de mest farverige stene. Det koster 80 kr. pr. deltager og tilmelding skal ske til Skagen Turistbureau. Tirsdag og torsdag fra kl. 13.30

Oplev Skagen Festival den 4.-7.juli 2019, når Musik Festivalen arrangeres for 49. gang. Kom med og oplev den fantastiske stemning rundt om i byen og på havnen, hvor der er koncerter både indendørs og udendørs. 

Feriehuse til hele familien på Skagen Strand

I bor komfortablet i vores feriehuse kan I bo 5 eller 6+1 personer, og alt I har behov for af udstyr findes i husene. Sengelinned behøver I heller ikke tænke på, da I kan leje en linnedpakke med sengelinned og håndklæder her hos os. Du kan få det fulde overblik over, hvad der findes i husene her. 

Alle feriehusene på Skagen Strand har en dejlig, privat og sydvendt terrasse, som I vil  få meget glæde af. Her kan I nyde eftermiddagen efter en skøn tur til stranden eller slappe af med familie og venner i den lune sommeraften.

Og hvorfor ikke tage den firbenede med på ferie? Har du hund, må den nemlig også gerne komme med mod et lille ekstra gebyr. Din firbenede ven vil elske den skønne natur her.

Sommerhusene ligger nemlig midt i den smukkeste natur, og her er mange aktiviteter for hele familien. Så I vil med garanti nyde Skagensområdet i uge 27 i et af vores skønne sommerhuse.

Faciliteterne på Skagen Strand

Om I er gæster på Skagen Strand i uge 27 eller på et andet tidspunt, kan I altid benytte alle faciliteterne her helt gratis. Fra det indendørs badeland og tennisbaner, til minigolf, badminton og meget mere. Og for de mindste har vi også masser af sjove aktiviteter. Her er ikke tid til at kede sig.

I vores minibutik kan I købe et lille udvalg af økologiske varer, slik, sodavand, øl og vin. Friskbagt morgenbrød kan du bestille hver dag, så står det klart til dig i receptionen fra kl. 08.00, og I kan nyde jeres morgenmad i sommerhuset i ro og fred.

Vores restaurant har en stor og hyggelig udendørs terrasse, som er perfekt til uge 27s lune sommeraftener. I har også mulighed for at bestille Take Away, hvis I hellere vil nyde maden på den sydvendte terrasse i jeres eget feriehus.

Vil I gerne ud i naturen, kan I f.eks. leje cykler hos os og tage på udflugt til de mange seværdigheder i området. Der er også cykelstier ind til Skagen, og det er nemt at tage cyklen med på toget tilbage igen. Det tager kun 10 minutter med toget fra Skagen til Hulsig, og det stopper lige udenfor vores hoveddør. Lad dig inspirere til både cykel- og vandreture i vores smukke område.

Så hvis I gerne vil opleve Skagen i uge 27, får I skønne og rolige omgivelser på Skagen Strand til at nyde ferien og den dejlige danske sommer.  

Book din Skagen-ferie uge 27 her