Forår i Skagen

Nyd foråret i skønne Skagen

Dagene bliver længere og lysere. Skagen-området vågner til live og luften dirrer af forventning.

Hvorfor ikke benytte påsken og forårets helligdage til at komme lidt væk fra de vante omgivelser og til at nyde forårssolen og udelivets glæder. Et ophold i feriehus giver dig de helt rigtige rammer for en skøn forårsoplevelse. Vores feriehuse er lyse og komfortable, og har plads til op til 7 personer.

Priseksempler
Feriehus i påske, pinse og Kr. Himmelfart - 3 overnatninger fra 1.384 kr. pr. nat

Se ledige feriehuse

Eller book en MINIFERIE på 4 overnatninger og få den sidste nat GRATIS

Book miniferie her

Oplevelser på Skagen Strand

Her på feriecenteret byder vi på mange gratis faciliteter for både voksne og børn. Du kan blandt andet nyde en time i vores hyggelige badeland, spille minigolf eller tennis.

Masser af gratis faciliteter 

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se alle

Leg for børn og seje voksne

Se vores legepladser og aktiviteter som udfordrer børnenes motorik

Se mere her

Hvad du kan opleve i området

Skagensområdet byder på skønne vandre- og cykelstier og der er kort vej fra Skagen Strand til nogle af de mest kendte seværdigheder. I kan for eksempel tage turen til Råbjerg Mile og opleve denne enorme sandmile – eller besøge Den tilsandede Kirke. Begge dele ligger få kilometer fra feriecenteret og det er nemt at komme derhen på cykel eller gåben.

I kan gå på spændende ravjagt på Hulsig Strand, nyde solnedgangen fra Solnedgangspladsen i Gamle Skagen og tage turen ud til Grenen, hvor de to have mødes.

I kan udforske havnen i Skagen by og det hyggelige caféliv, og ikke mindste Skagen Museum.

Med toget fra Hulsig Station tager det små 12 minutter ind til Skagen. Og togstationen ligger kun få hundrede meter fra vores centerbygning. Dejlig nemt og I behøver ikke tænke på parkering.

Bo i lyst og komfortabelt feriehus

Alle feriehusene er beliggende i et fredeligt, smukt og trygt område, og de har plads til 5 eller 6+1 personer. Mellem feriehusene er der hyggelige stisystemer og der er kun 800 meter til den børnevenlige og smukke Hulsig Strand.

Feriehusene er fuldt udstyret og har sydvendt privat terrasse med havemøbler, som er det perfekte sted når du vil nyde forårsolen.

Har I små børn, er der mulighed for at leje ekstra udstyr, hvis I har behov for det.

Feriehuse på Skagen Strand

Se vores udvalg af feriehuse

Se her

Mulighed for ekstra ydelser

Se hvad vi tilbyder af ekstra ydelser under dit ophold

Se tilbud

Vores priser er inklusiv slutrengøring, energi og vandforbrug. Du får ingen ubehagelig overraskelse ved afrejse hvad det angår. 

Forplejning under dit ophold

Hver dag bager vi lækre morgenbrød og rundstykker og du kan sammensætte din bestilling med forskellig pålæg og drikke, hvis du ønsker det. Du kan også bestille en færdig morgenmenu – lige til at nyde i dit eget feriehus.

Aftensmad kan I spise i Skagen Strand Café & Restaurant eller I kan vælge at bestille Take Away. Feriehusene har fuldt udstyrede køkken, så I har også mulighed for selv at lave mad.

Friskbagt morgenbrød hver dag

Brød, rundstykker og morgenmenu 

Se udvalg

Skagen Strand Café & Restaurant

Se åbningstider og menuer 

Se her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk