Forår i Skagen

Nyd foråret i skønne Skagen

Maj og juni - den bedste tid på året. Det spirer og gror, dagene bliver længere og lysere. Skagen-området vågner til live og luften dirrer af forventning.

Oplev stemningen, foråret eller den tidlige sommer i charmerende Skagen. Hvorfor ikke benytte helligdagerne til et skønt ophold?

Se ledige ferieboliger

Bo i komfortabelt feriehus

Lej et feriehus på Skagen Strand med plads til 5 eller 6+1 personer. De er alle fuldt udstyret og har sydvendt privat terrasse med havemøbler. Det perfekte sted for at nye forårsolen. Du kan læse mere om feriehusene her.

Har I små børn, er der mulighet for at få både trappegitter og højstol i feriehuset. I kan også leje børneseng, hvis I har behov for det.

Alle feriehusene er beliggende i et fredeligt, smukt og trygt område. Mellem feriehusene er der hyggelige stisystemer og her er kun 800 meter den børnevenlige Hulsig Strand.

Kun få hundrede meter fra vores centerbygning ligger Hulsig togstation. Det tager små 10 minutter med toget til Skagen centrum. Det er dejlig nemt og I behøver ikke tænke på parkering.

Skønne udendørs oplevelser

Området byder på skønne vandre- og cykelstier. De fleste seværdigheder og attraktioner er for øjeblikket lukket på grund af smittefare, men området byder på masser af udendørs oplevelser. I kan for eksempel tage turen til Råbjerg Mile og opleve denne enorme sandmile. I kan gå på spændende ravjagt på Hulsig Strand og nyde solnedgangen fra den nye Solnedgangspladsen i Gamle Skagen. I kan tage turen ud til Grenen, hvor de to have mødes eller udforske mulighederne for lystfiskeri i området. Se mere her

Oplevelser på Skagen Strand

Skagen Strand byder på mange gratis faciliteter for både voksne og børn:

Du kan læse mere om alle faciliteter her.

Se ledige ferieboliger

Forplejning

Du kan bestille morgenmad og nyde den i dit eget private feriehus. Vi bager lækre morgenbrød hver morgen og du kan sammensætte din bestilling som du selv ønsker. Læs mere om vores morgenmad her

På grund af smittefare er Restaurant Skagen Strand indtil videre lukket - også for Take Away. Feriehusene har fuldt udstyret køkken, så der er rigelig med mulighed for at selv at lave mad. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk