i Fordele - Club Aalborg
Fordele - Club Aalborg

Feriehus ved Skagen til specialpris!

Lej et skønt feriehus til attraktiv pris og nyd et ophold på toppen af Danmark. Lige udenfor charmerende Skagen ligger Skagen Strand feriecenter, en oase hvor der er højt til himlen, masser af plads og mange faciliteteter til både børn og voksne.

Se din specialpris under tilbud her

Bemærk! Ved booking af 3 nætter kan du bestille online. Ved færre eller flere overnatninger bedes du ringe til os på tlf. 9848 7222 eller sende en mail til reception@skagenstrand.dk

Det perfekte udgangspunkt for oplevelser

Med kun 800 meter til skønne Hulsig strand og små 10 minutter med tog ind til Skagen er Skagen Strand et perfekt udgangspunkt for masser af skønne oplevelser.

Togstationen ligger lige udenfor vores hoveddør og i Skagen kan du opleve den skønne stemning der præger byen med de karakteristiske gule Skagenshuse. Gå en tur langs pakhusene i havnen, spis en lækker frokost eller nyd et glas eller to på en af de hyggelige caféer. Med andre ord, nyd solen og feriedagene i Danmarks nordligste by.

Din fordel

Ved ankomst fra og med 1.05.2019 – 31.08.2019 får du 15 % rabat på leje af feriehus, leje af sengelinned og håndklæder samt leje af børneseng og højstol, hvis du har behov for det.
Din pris er inklusiv:

Se dit tilbud og reserver her

Masser af aktiviteter på Skagen Strand

På Skagen Strand feriecenter får du gratis adgang til mange faciliteter, og vi har noget for enhver, uanset alder og interesse:

Samt masser af plads til boldspil og leg.

Kun 800 meter fra feriecenteret finder du en skøn og børnevenlig strand. Her er det ikke svært at finde et sted for dig selv, hvis du ønsker det.

Fuldt udstyrede ferieboliger

Feriehusene har plads til maks. 5 eller 7 personer, og de er alle fuldt udstyret med alt I har brug for under jeres ophold. Feriehusene ligger i et meget naturkønt område med stisystemer mellem husene. Alle feriehuse har en hyggelig privat terrasse med havemøbler – det perfekte sted at nyde sin morgenmad eller de skønne aftentimer.

Forplejning under jeres ophold

Hver morgen bager vi lækkert brød og rundstykker, og du kan bestille morgenmad som vil stå klar til dig i receptionen fra kl. 08.00 hver morgen. Læs mere om vores morgenmad.

Vi har desuden en minibutik med et begrænset udvalg af dagligvarer samt sodavand, øl, vin, slik og is.

Feriehusene har fuldt udstyret køkken, så I kan selv lave mad, hvis I ønsker det. I kan også spise i Restaurant Skagen Strand eller bestille Take Away og nyde måltidet i jeres eget hus.  Se restaurantens åbningstider her.

Oplevelser i området

Skagen-området byder på de skønneste vandre- og cykelstier. Du kan for eksempel cykle ind til Skagen og tage cyklen med på toget retur. Du kan også gå langs stranden hele vejen ind til Skagen, hvis du ønsker det. Læse mere om vandreture i området 

Er du til naturoplevelser, kunst og kultur eller måske lystfiskeri? Du finder det hele her på toppen. Lad dig inspireret til nye oplevelser

Rejser du med børn venter her masser af sjov oplevelser. Besøg for eksempel Bolcheriet, Farm Fun eller Ørnereservatet. Se mere om oplevelser for børn 

Se dit tilbud og book her

Har du sprøgsmål, er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller ring til os på 9848 7222