Forlænget weekend

Nyd en forlænget weekend til særlig gunstig pris

Oplev det smukke efterår og vinter i Skagen. Nu kan du få et forlænget weekendophold på Skagen Strand til en meget gunstig pris. Du sparer helt op til 1.035 kr.

I bor i lækre feriehuse med plads til hele familien, fuldt udstyret og midt i den skønneste natur.

Her er kun 800 meter til stranden, som indbyder til dejlige vandreture. Faktisk kan du gå langs stranden helt ind til Skagen by. Nyd nogle timer i charmerende Skagen og tag toget retur til Hulsig. Det tager kun 10 minutter og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør.

Vi har masser af gratis faciliteter. Vores indendørs badeland er meget populært og er du til sport, kan vi byde på lidt af hvert. Det kan du læse mere om her. Alle faciliteter er gratis for vores gæster.

De mindste vil bestemt heller ikke kede sig her hos os. Ud over indendørs legerum og udendørs legepladser og hoppepude, har vi masser af sjove aktiviteter. Læs mere her

Book en forlænget weekend med ankomst torsdage, fredage eller lørdage til den 16. december 2017 og få en særlig god pris for 3 overnatninger.

Du får 3 nætter i et 5 personers feriehus til KUN DKK 1.785 pr. hus. Du sparer helt op til DKK 1.035 

Benyt lejligheden og book et feriehus i dag. En skøn og afslappende forlænget weekend i nye omgivelser vil gøre underværker for både krop og sjæl.

Der er altid noget at finde på i vores område. Lad dig inspirere her

Se mere om feriehus til 5 personer
Se også vores feriehus til 7 personer

Energi er ikke inkluderet i opholdet og afregnes ved afrejse.
For eventuelle ekstra ydelser - se her

Se også vores betalings- og lejebetingelser

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk