Gotved Bootcamp

Gotved Bootcamp 

Vi gentager successen med Gotved Bootcamp i uge 33 i 2018. Det bliver nu 5. gang vi afholder Gotved Bootcamp her på Skagen Strand i samarbejde med Gotved Instituttet. Giv dig selv 4 dejlige dage med bevægelse og gåture i skøn natur på toppen af Danmark.

Gotved Bootcamp med 4 overnatninger på Skagen Strand


Vis billeder og film fra Skagen Strand

Gotved Bootcamp her på hotel og feriecenter Skagen Strand er tilbage i uge 33 i 2018 i samarbejde med Gotveds dygtige Henriette Bolt. Der er to undervisere på hver dag. Hanne Herlin underviser i yoga og Henriette Bolt i Gotvedgymnastik og træning i vand. 

Ugen er tilrettelagt så alle kan være med. Øverlsene er enkle og der kræves ingen forkundskaber for at deltage. Med 4 dages bevægelse, vil kroppen styrkes og få tilført ny energi. Gotvedgymnastik er kendt for den tætte sammenhæng mellem bevægelse og musik, så bevægelsen føles lejende lette - uden mas og pres. Bevægelse skal føles rart mens man er igang.

Kombinationen af Gotvedgymnastik ogyoga fungerer rigtig godt. Yogaen virker afspændende og bygger kroppen op indefra. Gotvedgymnastiken er dynamisk med udfordring til kondition, styrke og koordination, der i sammenhængen giver bedre balance. Udover gymnastik og yoga vil der være fælles ture i de skønne naturomgivelser i og omkring Skagen. Der er mulighed for at få nye bekendtskaber og gode samtaler omkring middagen og på vandreture i området.

Priseksempel:
3 personer i samme hus 2.845 kr. pr. person

Bootcamp-pris på Skagen Strand inkluderer: 

Mulighed for tilkøb:


Cykelleje:
Eventuel leje af cykel skal forudbestilles og koster 250 kr. fra mandag til fredag eller 90 kr./døgn.

Vil du vide mere:
Kontakt Henriette Bolt på telefon +45 2888 1644 
eller send en mail til uddannelsen@gotved.dk