Januar-udsalg

Vintermåneden januar på Skagen Strand

Når julehøjtiden med familie og venner er overstået, kalder hverdagens pligter igen. Vi skal tilbage til arbejde, madpakker, skole eller studier. Januar kan være en lang og mørk måned, så hvorfor ikke skabe et lyspunkt ved at gøre noget godt for dig selv.

Måske er du en af de mange, der har været på arbejde i højtiden? Så er det nu du skal forkæle dig selv.

Her på Skagen Strand kan du nyde en pause fra hverdagens pligter og lade tankerne vandre frit.

Priser ved ankomst fra den 3. januar til den 6. februar 2020:

2 overnatninger i hus for 5 personer – kun 900 kr./nat
3 overnatninger i hus for 5 personer – kun 800 kr./nat
4 overnatninger i hus for 5 personer – kun 750 kr./nat

Priserne er inklusiv blandt andet el, vand, varme og slutrengøring.

Se ledige feriehuse

Få en hel dag ekstra med sen check ud

For kun 49,- kr. ekstra, kan du tilkøbe sen check ud på afrejsedag. Når du afregner i receptionen senest kl. 14.00 afrejsedagen, kan du blive helt til midnat og lægge nøglen i postkassen ved receptionen når du rejser herfra. Du bestiller sen check ud når du booker dit ophold.

Sådan bor du i feriehus på Skagen Strand

Det første, der møder dig når du ankommer, er den særlige nordjyske natur med hede, skov, strand og hav.

Stisystemer fører dig hen til dit feriehus, der ligger i små rækker, hvor alle huse har en privat sydvendt terrasse. Området udenfor feriehuset byder generøst på plads til boldspil og leg, omkranset af buske og træer. Her kan du opleve det berømte Skagenslys i vinterens solopgang.

Fra den lyse entré kommer du ind i en rummelig stue med højt til loftet. Stuen ligger i forlængelse af køkkenet og har direkte udgang til terrassen, der ligger ugeneret bag hække og buske. Køkkenet er fuldt udstyret med alt du behøver og her er plads til at flere være sammen om madlavningen.

Se vores feriehus til 5 personer og til 6+1 personer.

Faciliteter og forplejning

Hos os får du gratis adgang til blandt andet vores badeland med sauna og dampbad, hvor du garanteret får varmen. Her kan du nyde en ”stille-time” hver lørdag morgen, hvor der kun er adgang for voksne.

Badeland ligger i centerbygningen, hvor du også finder reception og en lille minibutik med et mindre udvalg af dagligvarer, øl, vand, vin og slik.  Fra minibutikken kan du hver morgen bestille friskbagt brød og rundstykker. Du kan også vælge at bestille en færdig morgenmenu. Se mere om vores morgenmad.

Ønsker du at være aktiv, kan du for eksempel spille badminton eller bordtennis i den store sportshal. Her er også et mindre motionsrum, omklædningsrum og sauna.  

Har du mindre børn med, kan de boltre sig på flere udendørs legepladser og i vores indendørs legerum.

Book dit ophold her

Er du klar til at prøve vinterbadning? Du kan komme med i hele januar. Se hvilke dage og hvordan

Oplevelser i området

Lige udenfor døren af dit feriehus finder du flere vandre- og cykelstier. En vandretur i januar vil helt sikkert give dig vind i håret og røde kinder. Vi kan anbefale en tur langs vandet, hvor du kan opleve brændingens brusen. Følg stranden hele vejen ind til Skagen. Her kan du besøge Skagen Museum, nyde en kop kakao på en af de mange caféer, læne dig tilbage og nyde byens ro og stilhed i denne vintermåned. Du kan tage toget retur til Skagen Strand. Togstationen ligger kun få hundrede meter fra vores hoveddør.

Vil du opleve nogle af områdets seværdigheder, anbefaler vi en tur ud til Grenen, Den tilsandende Kirke og sandmilen Råbjerg Mile. I januar er der ro på og rigelig med plads. Se flere oplevelser

Se ledige ferieboliger

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk