i Book et skønt ophold i feriehus til januar-pris!
Januar-udsalg

Januar-udsalg på ophold i skønne feriehuse

Når jul og nytår er vel overstået er det tilbage til hverdagen med de faste rutiner. Og januar kan være en lang og kold måned, så hvad med et lille afbræk.

Kunne det friste med en weekend eller en miniferie i feriehus med gratis adgang til blandt andet et dejligt badeland med sauna og dampbad, hvor du garanteret får varmen. Pris for et feriehus er helt nede i 531,25 kr. pr. døgn (ved 4 døgn) Så bliver det vist ikke bedre:

2 nætter i feriehus for 5 personer - kun 1.325 kr.
3 nætter i feriehus for 5 personer - kun 1.725 kr.
4 nætter i feriehus for 5 personer - kun 2.125 kr.

Ankomst:
Fra og med 1. januar til og med den 5. februar 2019

Ophold på Skagen Strand

Vores feriehuse ligger i et dejligt og naturskønt område lidt udenfor Skagen by. Her er ro og fred og masser af plads. Området byder på mange vandrestier og her er kun 800 meter til vandet. Du kan faktisk gå langs stranden hele vejen ind til Skagen. Det er en tur på ca. 12 kilometer. I Skagen kan du nyde en varm drik og måske en lækker frokost inden du tager toget retur til Hulsig. Toget stopper kun et par hundrede meter fra vores hoveddør. Efter en dag med frisk og kølig luft frister det måske med en tur i badeland. Her kan du også prøve vores infrarøde sauna, som har god effekt på blandt andet ledsmerter.

Feriehuset er fuldt udstyret så du kommer ikke til at mangle noget. Friskbagt morgenbrød kan du bestille hver dag og vi har også en minibutik, hvor du kan få et begrænset udvalg af varer.

Som gæst hos os får du gratis adgang til alle faciliteter. I kan for eksempel spille badminton eller bordtennis i den store sportshal. Her er også fitness med omklædningsrum og sauna. Har I børn med, vil de blive meget glade for vores udendørs legepladser og indendørs legerum.

Tjek kapacitet og book i dag

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk