Midsommerophold

Nyd et skønt midsommerophold

Solen skinner og sommeren er godt på vej. Sankt Hans er lig med midsommer - også selv om det ikke altid passer helt med datoen. 

Midsommer-ophold gælder med ankomst den 21.06 og afrejse den 24.06 2019 og du får:
3 overnatninger i feriehus til 5 personer kun kr. 4.200 - spar kr. 925
3 overnatninger i feriehus til 6+1 personer kun kr. 4.395  - spar kr. 950

Hold Skt. Hans med familie og venner i sommerhus tæt ved vandet med plads til mange. Her på Skagen Strand kan du leje et feriehus til 5 eller 6+1 person. Alle ferieboligerne er fuldt udstyrede med alt I behøver for et komfortabelt ophold. Feriehusene har privat sydvendt terrasse og de ligger i den smukkeste natur kun 800 meter fra Hulsig Strand. 

Book dit pakketilbud her

Hvorfor fejrer vi Skt. Hans

Vi har stærke traditioner og magiske skikke forbundet med Sankt Hans fejringen. Viste du for eksempel at, hvis en pige plukker 9 slags blomster St. Hansaften Kl. 12 og lægger dem under sin hovedpude, vil hun i drømme se sin tilkommende mand. Og hvis du Sankt Hans samler blomster og slikker dug, vil du leve længere.

Sankt Hans fejres typisk med et bål med en figur, der ligner en heks, en båltale og alle synger Midsommervisen - en dansk sang skrevet af Holger Drachmann.

Og det med heksen kommer fra den gamle folketro. Sankt Hansaften og midsommer faldt næsten sammen, og midsommeren havde den længste dag og korteste nat, og derfor fik den en særlig magisk betydning. Bålet blev derfor tændt for at skæmme onde troldmænd og hekse, fordi man troede, at de var mere aktive på sådanne helligaftener.

Du kan selvfølgelig nøjes med at tænde bål, eller du kan deltage i et arrangement, hvor du kan nyde en aften med bål, båltaler, snobrød og hyggeligt selskab. 

Skt. Hans i Skagen

På Hulsig Strand kan du se med når heksen bliver sendt til Bloksbjerg. Her bliver som sædvanlig bål med båltaler og mulighed for børnene til at bage snobrød. Desuden kan du købe sodavand og øl.

Traditionen tro vil der også i år være muligt at holde Skt. Hans aften på Skagen Sønderstrand v/ Vippefyret. Her mødes tusindvis af mennesker og det skaber en helt særlig stemning.

Book dit midsommerophold til særlig lav pris

Midsommer-ophold gælder med ankomst den 21.06 og afrejse den 24.06 2019

Du får:
3 overnatninger i feriehus til 5 personer kun kr. 4.200 - spar kr. 925
3 overnatninger i feriehus til 6+1 personer kun kr. 4.395  - spar kr. 950

Midsommer-ophold er inklusiv:

Tjek kapacitet og book pakketilbuddet her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller 9848 7222