Nyd et ophold i feriehus ved Skagen

Nyd efterår og vinter i skønne Skagen

Oplev den forførende stemning, som Skagen-området byder på. Her er noget for alle og med Skagen Strand feriecenter som udgangspunkt, har du det hele indenfor rækkevidde.

Book til særlig god pris

På vores allerede lave priser får du 20 % rabat ved 2 overnatninger eller flere i perioden 19. oktober – 22. december 2020. Book online med rabatkoden 2NATT.

Priseksempel fratrukket rabat:
For et 5 personers hus i 2 nætter betaler du kun 720 kr. pr. nat
For et 5 personers hus i 3 nætter betaler du kun 640 kr. pr. nat

Prisen gælder både i hverdage og weekender

Derudover kan du tilkøbe sen check ud på afrejsedag. For kun 125 kr. pr. hus kan du blive helt til midnat. Se mere når du booker online.

Gratis afbestilling

Din tryghed er vigtig for os. Derfor får du mulighed for gratis afbestilling helt op til 48 timer før ankomst. Uanset årsag! Det gælder for leje af feriehus i resten af 2020 og hele 2021.

Se ledige ferieboliger


Skagen Strand for livsnydere

På Skagen Strand er her så fredeligt, at du næsten kan høre bladene falde. Vores feriehuse er beliggende ugenerede midt i den smukke natur. Det er det perfekte sted for ro og fordybelse med kort vej til hav og strand og skønne vandre- og cykelstier lige udenfor døren.

Skagen by byder på et hyggeligt caféliv, shopping, museer, lokale kunstnere og ikke mindst den hyggelig havn med de charmerende røde pakhuse. Med toget, som stopper lige udenfor vores hoveddør, er du i Skagen på små 12 minutter.Vælger du at cykle, er her en skøn cykelsti hele vejen ind til byen og du kan tage cyklen med på toget retur, hvis du ønsker det.

Lad et hyggeligt feriehus danne rammen om dit ophold i Skagen

Vores komfortable og lyse feriehuse er fuldt udstyret, så du ikke kommer til at mangle noget. Ved ankomst ligger der en startpakke i huset med 1 viskestykke, 2 opvasketabs, 2 fyrfadslys, 2 affaldsposer samt toiletpapir og køkkenrulle.

Alle feriehusene har opvaskemaskine, stort soverum og badeværelse i stueetagen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue, hvorfra der er direkte udgang til terrassen. Her kan du nyde en kop kaffe en stille morgenstund eller et glas vin til solnedgangen. Det er det perfekte sted for hyggeligt samvær og gode samtaler.

Her er parkeringsmuligheder tæt ved feriehusene og hyggelige stisystemer mellem husene og centerbygningen.

Der er dyner og puder i husene, og linnedpakker inkl. 2 stk. håndklæder kan lejes, så I slipper for at tage med hjemmefra. Hvis I har hund, må I gerne tage den med. Den vil elske at være sammen med jer her på Skagen Strand. Husk dog, at den altid skal være i snor på fælles arealer. Har I glemt høm-høm poser, kan I få gratis i receptionen.

Ferieboliger på Skagen Strand

Se mere her

Mulighed for ekstra ydelser

Se mere

Vores huse er handicapvenlige, og der er f.eks. ingen dørtrin i husenes stueetage og dørene er brede nok til kørestol. Du kan læse mere her

Få gratis adgang til de mange faciliteter

Som gæst hos os får du gratis adgang til alle vores faciliteter.

Udendørs kan I spille minigolf, bordtennis, volleyball, petanque eller udendørsskak. Vi har desuden mange sportsfaciliteter og flere aktiviteter for de mindste, hvis børn eller børnebørn skal med på ferien. Og så har vi selvfølgelig vores meget hyggelige badeland.

På grund af Covid-19 har vi iværksat flere tiltag for at beskytte vores gæster og os, og derigennem begrænse smittefaren. Det gælder for feriehusene og alle vores indendørs faciliteter. Du kan læse mere om vores tiltag her.

Masser af gratis faciliteter indendørs og udendør

Du får fri adgang til alle faciliteter - til afslapning, sport og spil

Se mere her

Leg for børn og seje voksne

Har I børn med, vil de elske vores aktiviteter kun for dem.

Se mere her

Oplevelser i området

Når du bor på Skagen Strand, har du et rigtig godt udgangspunkt for oplevelser i hele Skagen-området. Vi kan nævne de kendte attraktioner som Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke og Grenen. Naturen indbyder til vandreture, både korte og lange. Her er kun 800 meter til den smukke Hulsig Strand, og er du til lange gåture, kan du vandre hele vejen langs stranden ind til Skagen by.

Lad dig inspirere til nye oplevelser:

Oplevelser i vores område

Her er noget for enhver uanset om du er til kultur, natur eller vandreture

Se mere her

Få rabat på billetter til attraktioner

Spar penge og undgå kø

Se fordele

Få lækker forplejning under hele dit ophold

Hver morgen bager vi lækkert morgenbrød og rundstykker til vores gæster. Du kan vælge mellem et stort udvalg eller bestille en færdig morgenmenu med brød, pålæg og drikkevarer. Når du bestiller inden kl. 06.00, står det hele klart til dig i receptionen, den samme dag fra kl. 08.00. Så kan I nyde morgenmaden i jeres eget private feriehus inden dagen rigtig går i gang.

Hvis du ikke selv vil lave aftensmad, kan du også vælge at spise i Restaurant Skagen Strand. Vil du nyde maden i dit private feriehus, kan du bestille Take Away og hente det i restauranten.

I vores minibutik kan du købe et lille udvalg af dagligvarer samt aviser, øl, sodavand, vin, slik og is.

Morgenmad

Se mere

Restaurant Skagen Strand

Se mere her

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring til os på tlf. 9848 7222 eller skriv en e-mail til: reception@skagenstrand.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skagen Strand.