Nyd et ophold i feriehus ved Skagen

Mød foråret i skønne Skagen

Oplev den forførende stemning, som Skagen-området byder på i det tidlige forår. Dagene bliver længere og lysere, og de første varme solstråler er vidunderligt livsbekræftende. Nu vågner naturen til nyt liv og byder igen generøst på sin farvepragt.

På Skagen Strand er her så fredeligt, at du næsten kan høre græsset spire og gro. Vores feriehuse er beliggende ugenerede midt i den smukke natur. Alle feriehusene har sin egen private sydvendte terrasse med havemøbler. Her kan du i fred og ro nyde en kop kaffe i den dejlige forårsol. 

Se mere om vores skønne feriehuse

Skagen Strand feriecenter centerbygning

Lad et hyggeligt feriehuse danne rammen om din ferie i Skagen

Vores komfortable feriehuse er fuldt udstyret, så du ikke kommer til at mangle noget. Ved ankomst ligger der en startpakke i huset med 1 viskestykke, 2 opvasketabs, 2 fyrfadslys, 2 affaldsposer samt toiletpapir og køkkenrulle. Alle feriehusene har opvaskemaskine, stort soverum og badeværelse i stueetagen og køkkenet ligger i åben forbindelse med stue, hvorfra der er direkte udgang til terrassen.  Du kan se billeder af feriehusene her.

Alle husene er på 72 kvadratmeter og har sengepladser til enten 5 eller 6 + 1 person. Der er parkeringsmuligheder tæt ved feriehusene og hyggelige stisystemer mellem husene.

Der er dyner og puder i husene, og linnedpakker med 2 stk. håndklæder kan lejes, så I slipper for at tage med hjemmefra. Hvis I har hund, må I gerne tage den med. Den vil elske at være sammen med jer her på Skagen Strand. Husk dog, at den altid skal være i snor på fælles arealer. Har I glemt høm-høm poser, kan I få gratis i receptionen. Se pris på ekstra ydelser her.

Vores huse er handicapvenlige, og der er f.eks. ingen dørtrin i husenes stueetage og dørene er brede nok til kørestol. Du kan læse mere om husenes indretning her

Få gratis adgang til de mange faciliteter

Som gæst hos os får du gratis adgang til alle vores faciliteter.

Vi har blandt andet et hyggeligt badeland, hvor der hver lørdag morgen er Stilletime fra kl. 08.30 – 09.30 med afspændingsmusik og isvand - kun for voksne. I forbindelse med vores badeland har vi også dampbad, aromatisk sauna og infrarød sauna, som er helt gratis for dig som gæst.

Den infrarøde sauna bør du prøve, hvis du har smerter, betændelse, stivhed i kroppen eller slid- og leddegigt. Den er også perfekt for at få styr på blodtryk og kalorier  - alt imens du slapper fuldstændig af. Panelerne i den infrarøde sauna afsender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme, som gør det lettere for kroppen at udskille giftstoffer. Den infrarøde sauna må kun benyttes af voksne.

Udendørs kan I spille minigolf, bordtennis, petanque eller udendørsskak. Vi har desuden mange sportsfaciliteter og flere aktiviteter for de mindste, hvis børn eller børnebørn skal med på ferien. Se mere om faciliteterne her.

Skagen Strand feriecenter badeland stille-time kun for voksne

Oplevelser i området

Når du bor på Skagen Strand, har du et rigtig godt udgangspunkt for oplevelser i hele Skagen-området. Vi kan nævne de kendte attraktioner som Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke og Grenen. Naturen indbyder til vandreture, både korte og lange. Her er kun 800 meter til den smukke Hulsig Strand, og er du til lange gåture, kan du vandre de 12 kilometer langs stranden ind til Skagen by. Så kan du tage toget retur fra Skagen til Hulsig. Togstationen ligger nemlig kun få hundrede meter fra vores hoveddør.

Vil I besøge Skagen by, tager det kun små 10 minutter med toget - så er du midt i byen. Vi anbefaler at spadsere en tur langs pakhusene på havnen, besøge Skagen Museum og nyde forårsolen og stemningen på en af de mange hyggelige caféer.

Skagen Strand feriecenter pakhus havn Skagen

Få lækker forplejning under hele dit ophold

Hver morgen bager vi lækkert morgenbrød til vores gæster. Ved ankomst får du en bestillingsseddel, hvor du vælger det, du gerne vil have. Du kan vælge mellem et fint udvalg morgenbrød, eller bestille en færdig morgenkurv med brød, pålæg og drikkevarer. Når du bestiller inden kl. 06.00, står det hele klart til dig i receptionen, den samme dag fra kl. 08.00. Så kan I nyde morgenmaden i jeres eget private feriehus inden dagen rigtig går i gang. Se mere om vores morgenmad her.

Hvis du ikke selv vil lave aftensmad, kan du også vælge at spise i Restaurant Skagen Strand. Vil du nyde maden i dit private feriehus, kan du bestille Take Away og hente det i restauranten. Se restaurantens åbningstider her

I vores minibutik kan du købe et lille udvalg af dagligvarer samt aviser, øl, sodavand, vin, slik og is.

Skagen Strand feriecenter i smukke omgivelser

Priser for ferieophold hos Skagen Strand

Vores priser er altid inkluderet:

  • El- vand og varmeforbrug
  • Slutrengøring
  • Gratis parkering og opladning af el-bil
  • Gratis adgang til alle vores faciliteter

Tjek pris og kapacitet her

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring til os på tlf. 9848 7222 eller skriv en e-mail til: reception@skagenstrand.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Skagen Strand.