Yoga Ophold

Yoga ophold i september 2023

Vi gentager succesen og arrangerer yoga ophold den 22. - 24. september. Her får du en perfekt kombination af fysisk aktivitet, fordybning og afslapning.

Inviter din partner eller tag dine venner med. I løbet af weekenden vil der være 4 1/2 time yoga fordelt på 3 omgange.

Denne gang har vi lavet yoga det som et valgfrit tilkøb. Det betyder, at hvis der er nogen af dine venner eller familie, der ikke ønsker yoga, kan de aligvel komme med i feriehuset uden at betale for yogatimerne. 

I bor i komfortabelt og fuldt udstyret feriehus fra fredag - søndag. 

Alt dette får du inklusive når du booker pakken Yoga-ophold:

Priseksempel:
Ved 4 personer i feriehus - fra kun kr. 543 pr. voksen for hele weekenden.

Til denne pakke kan der tilkøbes følgende:

Fredag og lørdag kan I forvente yoga med fokus på antistress, som er nærende for nervesystemet.  Søndag morgen bliver det ”power” yoga, der vil sende jer godt afsted med fornyet energi.

Derudover kan du tilvælge:

Se ledige ophold

Yoga, ro og afslapning

Her på Skagen Strand får du mulighed for at trække dig tilbage fra den teravle hverdag og fylde energidepterne op.

Højepunktet under opholdet bliver Yoga-klasserne med Caronline. Hun er meget dygtig og behagelig, og med fokus på vejrtrækning og gode øvelser hvor alle kan være med, vil hun få dig helt ned i gear.

Lørdag formiddag kan du slappe af under "stille-time" i vores hyggelige badeland, hvor du kan benytte vores dampbad, sauna og infrarøde sauna. Fra kl. 10.00 – 12.00 er der ro med afslapningsmusik, servering af frugt og isvand – og adgang kun for voksne. 

Aktivitet og hygge

Opholdet giver både tid og rum til afslapning og ro, men også til aktivitet og motion. I får nemlig fri adgang til alle vores faciliteter, såsom motionsrum, minigolf, badminton og bordtennis.

Se vores faciliteter her

Her bliver desuden rigelig med mulighed for frisk luft, og området indbyder til skønne vandre- og løbeture. I kan leje cykler og tage turen ind til Skagen - eller I kan vælge toget der stopper lige udenfor vores hoveddør. Dejlig nemt og på 12 minutter er I i Skagen centrum. 

Sådan bor I under jeres yoga ophold

I bor i skønne feriehuse med plads til 5 eller 6+1 personer. Alle feriehusene har en dejlig møbleret terrasse, og de er fuldt udstyret med det I behøver under jeres ophold. Feriehusene ligger i små rækker med hyggelige gangstier mellem. Her er I helt private under jeres ophold og feriehusene indbyder til fælles hygge. 

I kan vælge at spise i Café & Restaurant Skagen Strand, eller I kan vælge selv at lave mad i feriehusets fuldt udstyrede køkken.

Feriehus T1B

Til 5 personer. Med 2 værelser 
Fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse. Opvarmes med el.

Se T1B hus her

Feriehus T2

Til 6 + 1 personer. Med 2 værelser.
Gulvvarme og opvarmning med gas.
Fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse.

Se T2 hus her

Feriehus Comfort

Til 6 personer. 2 værelser, fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse. Comfort feriehus opvarmes med luft-luft opvarmning

Se Comfort hus her

Efter en dejlig weekend i vores skønne omgivelser kommer du helt sikkert hjem igen med fornyet energi.

Book ophold her